Aanpak en werkwijze Wedentify

Wij werken met doelgerichte, bewezen methodes

Onze succesformule: jouw branchekennis gecombineerd met onze theorie

Wat je wensen of doelstellingen ook zijn. Wij begeleiden je intensief in onze sessies. In deze sessies ontwikkel je zelf je eigen positionering, geef je richting aan je branding en bouw je een stevig fundament voor alle benodigde communicatiemiddelen. Van een unieke huisstijl tot winstgevende website of mobiele applicatie.

Content vanuit de kern

Wij zijn van mening dat succesvolle content wordt geschreven vanuit de kern. Met behulp van ons Business canvas – gebaseerd op de Golden Circle van Simon Sinek – bepalen wij samen het vertrekpunt van jouw content strategie.

Wedentify - Business Canvas

Business Canvas

Ontwikkel een creatieve content strategie vanuit de kern van jouw bedrijf.

Gericht op de behoeftes en emotie van je klant

Uit ervaring blijkt dat een goede positionering niet gericht is op producten maar op de psychologische drijfveren van de klant. Met behulp van klantpersona’s maken wij jouw doelgroep en kansen inzichtelijk.

Wedentify - Klant persona

Wie is je ultieme klant?

Ontdek je doelgroep en speel in op haar behoefte, emoties en gedrag.

Gefocust op je bedrijfsdoelstellingen

Wij ontwerpen en ontwikkelen op basis van KPI’s (Key Performance Indicators); doelgericht en met resultaat. Met behulp van ons Development Canvas vertalen wij jouw ideeën naar meetbare actiepunten, gebaseerd op jouw strategie.

Wedentify - Development Canvas

Het Development Canvas

Bepaal voor ieder communicatiemiddel het doel, de KPI’s en functionele eisen.

Benieuwd of onze nuchtere aanpak ook voor jou werkt? Neem dan contact met ons op. Wij ondersteunen je graag op weg naar groei.