App Ontwikkelen regio Helmond

Ben je op zoek naar een app maker in regio Helmond? Wedentify is een specialist in het bouwen van unieke apps voor zowel iOS als Android. Onze app ontwikkelaars bouwen mobiele apps voor uiteenlopende bedrijven in de regio Asten, Deurne, Helmond en Someren. Wij helpen bedrijven naast app development ook met webdesign, positionering en strategie. Hier ligt onze kracht, want wij ontwikkelen apps die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsstrategie.

App ontwikkelaar Helmond met kennis van branding en positionering

Wil jij graag een nieuwe slimme app laten ontwikkelen? Of wil jij jouw app updaten zodat deze past bij jouw vernieuwde positionering? Alles is mogelijk bij Wedentify. Naast het ontwikkelen van apps houdt Wedentify zich bezig met strategie, positionering en branding. Online groeien begint namelijk met een gedegen positionering. Daarom is het een goede keuze om te kiezen voor een app ontwikkelaar die met jou kan meedenken over meer dan alleen een app laten maken. Wij denken met jou mee op strategisch niveau.

Waarom een app laten ontwikkelen in regio Helmond?

Wij hebben meerdere apps gebouwd voor verschillende bedrijven in regio Helmond (Asten, Deurne en Someren). Daarom begrijpen wij de lokale ondernemers als geen ander. We begrijpen jouw strategie en hoe deze samenhangt met het bouwen een mobiele app. Als je een app wilt die raakvlakken heeft met jouw doelgroep, positionering en strategie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wedentify werkt met een klein team met korte lijntjes. We weten precies wat er speelt en kunnen jou daarom zo goed mogelijk helpen. 

Hoe wij bedrijven uit Helmond en omstreken helpen met onze persoonlijke aanpak

Voor het maken van een goede app, die aansluit bij jouw behoeften gaan we grondig te werk. We beginnen eerst met een vrijblijvende kennismaking. Daarna bekijken we aan de hand van ons App Development Canvas wat er moet gebeuren. Ten slotte maken we een ontwerp. Deze overleggen we met jou zodat we precies op een lijn zetten. Op deze manier kunnen wij precies aan jouw wensen voldoen en weet jij zeker dat ons bureau de juiste app voor jou maakt.

Ruud is specialist in apps ontwikkelen

Benieuwd wat een mobiele app voor jouw kan betekenen?

Android of iOS?

Wil jij jouw nieuwe app voor Android, iOS of beide platformen ontwerpen? Het is belangrijk om na te gaan voor wie jij een app gaat maken en op welk besturingssysteem zij actief zijn. Gaat de nieuwe app alleen draaien op iOS dan is het natuurlijk irrelevant om een Android versie te maken. Maar wil je een app voor Android en iOS apparaten ontwerpen, dan kunnen wij met behulp van Flutter 1 techniek de app maken voor beide apparaten. Dit leidt tot een snellere ontwikkeltijd en een lager kostenplaatje. Iets waar elk bedrijf blij van wordt.

Vrijblijvend kennismaken

Wil jij graag een nieuwe mobiele app laten ontwikkelen voor iOS of Android? Wij vertalen jouw positionering en strategie naar een originele applicatie die aansluit bij jouw huisstijl. Wil je liever eerst een nieuwe website die naadloos aansluit bij jouw huidige positionering. Dan kan dit natuurlijk ook. Wedentify is een fullservice webdesign & app development bureau uit regio Helmond. In een adviesgesprek zoeken wij samen uit wat het uiteindelijke resultaat moet worden.

Benieuwd of onze nuchtere aanpak voor jou werkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij ondersteunen je graag op weg naar groei.