Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Delen Likes
4

Hallo! Mijn naam is Bram, de nieuwe content marketeer van Wedentify. Fris uit de schoolbanken en helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging. In deze blog stel ik me graag even voor.

Wie ben ik?

Om te beginnen schrijf ik liever voor anderen dan over mezelf, maar ook dat hoort erbij. Net als Wedentify ben ik geboren en getogen in de gemeente Asten. Ook een Brabander in hart en nieren dus. Toch heb ik Brabant na het tweetalig atheneum verruild voor het even mooie Nijmegen. In mijn zoektocht naar een opleiding waar ik mijn creatieve ei kwijt kon, ben ik namelijk uitgekomen bij Communicatiewetenschap aan de Radboud universiteit.

Passie voor marketing

Hoewel dit een vrij brede opleiding is, had ik meteen het gevoel dat ik goed zat. De ene na de andere marketing gerelateerde theorie vloog voorbij. Marketingmatrix dit, golden circle dat. Heel interessant, maar wel een tikkeltje theoretisch wat mij betreft. Het marketing-vuurtje in mij werd dan ook écht aangewakkerd toen het allemaal concreet werd: Een stage als online marketeer bij een reclamebureau. Hier specialiseerde ik mij in SEO, WordPress en Google Ads.

Van wetenschappelijke tot commerciële content

Dit vuurtje ben ik vervolgens verder gaan opstoken in de master Commerciële Communicatie. In een jaar dat zich bijna volledig achter een schermpje heeft afgespeeld, heb ik toen de effecten van creatieve, out-of-the-box advertenties onderzocht. Zodra ik de laatste hand aan mijn scriptie had gelegd, kon ik niet wachten op de volgende stap: Van wetenschappelijke content schrijven, naar commerciële content.

Van carnavalskrant tot volwaardige SEO-teksten

Het produceren (schrijven, tekenen, etc.) van content is iets waar ik echter al langer met veel plezier mee bezig ben. Wat in mijn middelbare schooltijd o.a. begon met schrijven voor de carnavalskrant en het ontwerpen van logo’s voor lokale festivalletjes en bandjes, is inmiddels dus uitgegroeid tot het schrijven van volwaardige SEO-teksten en andere online content voor Wedentify. En wie weet, binnenkort ook voor jouw bedrijf!

Bram van Bussel – onze nieuwe content marketeer
Onderwerp Wedentify
4
Vorige: Presteert jouw website ook niet na een redesign? Volgende: Vergroot je online zichtbaarheid en laat zien wat je te bieden hebt
Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp