Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Delen Likes
0

Hoewel de feestdagen nog ver weg lijken, is het nu al belangrijk om na te denken over advertentiecampagnes voor de feestdagen. De echte koopjesjagers zijn namelijk al begonnen met de zoektocht naar de mooiste aanbieding.

Profiteer van de koopgekte

Als bedrijf wil je natuurlijk zoveel mogelijk profiteren van de koopgekte die ontstaat rondom Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis. Grijp de aandacht met knallende kortingsacties en realiseer een flinke omzetboost.

Versterk je klantrelatie

Een campagne rondom de feestdagen is een perfecte gelegenheid om de relatie met je klanten te versterken. Het is de ideale kans om vaste klanten te laten zien hoe belangrijk ze zijn. Beloon ze daarom met een gepersonaliseerde aanbieding.


Daarnaast is relaxte sfeer rondom de feestdagen uitermate geschikt om je bedrijf weer onder de aandacht te brengen. De positieve vibe in de lucht zorgt voor saamhorigheid en verbondenheid. Speel hier slim op in door de warme kant van jouw bedrijf te laten zien. 

Combineer online en offline

Zorg er ook voor dat je campagnes zowel online als offline grotendeels hetzelfde zijn. Gebruik dezelfde stijl en hanteer dezelfde kortingen om de herkenbaarheid te vergroten. Deel je actie via social media en zorg voor een goede klantenservice. Ben bereikbaar en klantvriendelijk en biedt de hulp die nodig is, ook als het druk is. 

Heb je hulp nodig bij het bedenken van een sterke campagne rondom de feestdagen? Weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je simpelweg geen tijd of zin om het zelf te regelen? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen je graag met het ontwerpen van advertenties, het schrijven van pakkende verkoopteksten, het instellen van je Google Ads of social media campagne.

0
Vorige: Scoor op de arbeidsmarkt met een sterke werken-bij website Volgende: Ontwikkel een sterke positionering in 4 stappen en wordt uniek!
Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp