Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Delen Likes
11

Gratis. Gewoon omdat het kan. En omdat we het leuk vinden om te geven. Al helemaal tijdens de feestdagen. In deze tijd hebben we met z’n allen net wat meer aandacht voor elkaar. We luisteren beter. Horen elkaar echt. Het is tegelijkertijd ook een tijd van bezinning. Wat gaan we volgend jaar anders doen? Wat kan er beter? En daar helpen we je graag bij.

Zelf hebben we onlangs ook eens goed de tijd genomen voor wat bezinning. Zoals je ziet is onze huisstijl volledig op de schop gegaan en hebben we een compleet nieuwe website ontwikkeld. Niet omdat we ontevreden waren over de uitstraling of het functioneren van de oude website. We voelden ons alleen wat beperkt in onze communicatie. Het klopte gewoon niet. Het jasje paste niet meer.

Alles kan altijd beter. Daarom vragen we onze klanten regelmatig om feedback over ons eigen functioneren. Deze feedback hebben we op waarde geschat en verwerkt in onze werkwijze en methodes. Vervolgens hebben we deze getest op onszelf. Met een resultaat waar we trots op zijn! Onze nieuwe positionering draait volledig om het creëren van de juiste merkbeleving.

Begin 2021 goed met ons unieke identiteitstraject!

Omdat wij onze methodes graag verder willen testen en optimaliseren. En omdat iets weggeven mooier is dan iets krijgen, geven we nu ons identiteitstraject weg.

Wat heb je aan dit traject?

De uitkomsten van dit traject laten zien waar jouw organisatie voor staat. Het zorgt ervoor dat mensen zich kunnen identificeren en verbinden aan je organisatie. Het zorgt voor herkenbaarheid, vergroot de naamsbekendheid en versterkt de klantrelatie.

Wat levert het op?

  • Het geeft richting aan je marketing- en communicatie-uitingen
  • Het creëert een samenhangende cultuur binnen je organisatie
  • Het geeft je richtlijnen hoe jouw organisatie zich moet profileren naar klanten toe
  • Het zorgt voor herkenbaarheid en naamsbekendheid
  • Je krijgt inzicht in de drijfveren van je organisatie
  • Je krijgt inzicht in de meerwaarden voor je klanten
  • Het geeft je richtlijnen voor de manier van handelen van je organisatie

Hoe maak je kans?

Laat je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres achter in het onderstaande formulier. De gelukkige winnaar wordt bepaald door middel van een loting. Deze loting vindt live plaats op maandag 4 januari. Je weet dan dus meteen of je de gelukkige winnaar bent! Aanmelden kan tot maandag 4 januari 16:00 uur.

Onderwerp Wedentify
11
Vorige: Positieve ontwikkelingen moeten gevierd worden. Vier jij met ons mee? Volgende: Winnaar Kerstactie
Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp