Delen Likes
0

In het weekend werk ik als afwasser bij Beekman & Beekman. In mijn vrije tijd kan je mij terug vinden op het voetbalveld in Zeilberg (ZSV). Verder hou ik er ook van om met vrienden te gamen en gezellig een biertje met ze te drinken.

In mijn stage periode ga ik mij bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk WordPress websites. Daarnaast doe ik een onderzoek naar de mogelijkheden van een headless CMS in combinatie met een javascript front-end zoals Vue.js of Nuxt.js. Na mijn afstudeerstage wil ik de opleiding HBO-ICT gaan volgen op het HBO.

Wil je meer weten over mij? Dan kan je altijd een mail sturen naar willem@wedentify.nl

Onderwerp Wedentify
0
Vorige: Haal meer uit je website met een website optimalisatie Volgende: Breng je doelgroep in beweging en genereer meer sales dan ooit
Gratis tips

Laat je motiveren!

Stel ons je vraag via WhatsApp