Timo’s Kitchen

Lekker koken bij mensen thuis. Dat is de insteek van Timo’s Kitchen. Van een 7 gangen Walking Diner tot aan Party Hapjes. Lekker onbezorgd dineren. Met Timo ben je verzekerd van restaurant kwaliteit eten dat bereid wordt in je eigen keuken of op een gezellige en sfeervolle ring BBQ.

Website
www.timoskitchen.nl
Opdrachtgever
Timo’s Kitchen
Timo’s Kitchen

Kwaliteit, persoonlijk en sfeervol

Mensen die van goed eten houden bezoeken meerdere malen per jaar restaurants of koken zelf uitgebreid thuis. Maar een privé kok aan huis wint enorm aan populariteit en kan zelfs voordeliger zijn dan uit eten gaan. Lekker thuis genieten van een volledig verzorgd meergangen diner zorgt voor een nieuwe en onvergetelijke ervaring. Timo’s Kitchen speelt hier perfect op in en is daardoor een groeiend merk in de regio. Timo’s instelling en liefde voor het vak proef je terug in zijn gerechten. Aan ons de taak om dezelfde sfeer en kwaliteit terug te laten komen in zijn nieuwe huisstijl en inspirerende website.

Timo Smits – Timo’s Kitchen

Bij Wedentify proefde ik direct dat ze de juiste ingrediënten en kennis in huis hebben om mij als startende ondernemer in de markt te zetten

Timo’s Kitchen
Timo’s Kitchen
Timo’s Kitchen
Timo’s Kitchen

Eenvoudig reserveren

Direct reserveren van arrangementen zonder het overzicht kwijt te raken. Eenvoudig, elegant, snel, zonder afleiding en met direct resultaat.

Timo Smits – Timo’s Kitchen

Ik merk dat mijn strategie aanslaat en mijn naamsbekendheid groeit. En dat zie ik terug in het aantal reserveringen via de website. De weekenden zijn zelfs voor de komende 2 maanden al volgeboekt.