Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Website
www.timoskitchen.nl
Opdrachtgever
Timo’s Kitchen
Werkzaamheden

Introductie

Restaurant kwaliteit eten, verzorgd bij je thuiswe

Thuis dineren met Timo’s Kitchen staat garant voor een onbezorgde avond in vertrouwde setting. Timo is een jonge ondernemer met passie voor koken. Met een grote glimlach tovert hij de simpelste ingrediënten om tot heerlijke gerechten die niet alleen goed smaken maar ook een feest voor het oog zijn. Reserveer je bij Timo’s Kitchen dan ben je verzekerd van restaurant kwaliteit eten, verzorgd bij je thuis.

Uitdaging

Van startende ondernemer tot een begrip in de regio

Een privé kok aan huis wint enorm aan populariteit en kan zelfs voordeliger zijn dan uit eten gaan. Lekker thuis genieten van een volledig verzorgd meergangen diner zorgt voor een nieuwe en onvergetelijke ervaring. Timo’s Kitchen speelt hier perfect op in en is daardoor een groeiend merk in de regio. Timo’s instelling en liefde voor het vak proef je terug in zijn gerechten. Aan ons de taak om dezelfde sfeer en kwaliteit terug te laten komen in zijn nieuwe huisstijl en inspirerende website. Om vervolgens zijn naamsbekendheid een flinke boost te geven.

Aanpak

Focus op personal branding

Timo is TImo’s Kitchen. Daar kan geen misverstand over ontstaan. En dat werd nogmaals bevestigd in de eerste sessie met TImo. Onze aanpak is daarom vooral gericht op personal branding. Waarbij zijn persoonlijkheid en positieve karaktereigenschappen voor een hoge gunfactor zorgen bij zijn doelgroep. Ideale ingrediënten om zijn naamsbekendheid mee te vergroten in de regio.

Timo’s Kitchen

Oplossing

Direct online reserveren

Vanuit de identiteit van Timo’s Kitchen ontwikkelde we een passende huisstijl en een compacte website, gericht op het online reserveren van arrangementen. Eenvoudig maar elegant, overzichtelijk en vertrouwd. Net als de kwaliteit van Timo zijn gerechten.

Beleving

Zien eten doet eten

In de online merkbeleving van Timo’s Kitchen krijgt fotografie een prominente plek. Zien eten doet immers eten. Met smaakvolle foto’s bij de arrangementen wekken we eetlust op en stimuleren we het boeken van arrangementen. De foto’s benadrukken nogmaals de kwaliteit van zijn gerechten en zorgen voor herkenbaarheid en een vertrouwd gevoel.

Resultaat

Uitgegroeid tot een begrip in de regio

Timo’s Kitchen is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio. De website zorgt voor een constante stroom aan reserveringen. En zijn werkgebied wordt alsmaar groter. Timo zijn Ofyr maakt inmiddels overuren en ook het animo voor zijn verse vis van De Afslag groeit met de week.

Bij Wedentify proefde ik direct dat ze de juiste ingrediënten en kennis in huis hebben om mij als startende ondernemer in de markt te zetten.

Timo Smits – Eigenaar Timo’s Kitchen

Wil je meer weten over onze aanpak? Of ben je nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen? Geef Thijs een belletje! Hij bespreekt graag de opties met je.

Bel Thijs | +31 (0)85 902 208

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp