De ambities van Timo’s Kitchen

Mensen die van goed eten houden bezoeken meerdere malen per jaar restaurants of koken zelf uitgebreid thuis. Maar een privé kok aan huis wint enorm aan populariteit en kan zelfs voordeliger zijn dan uit eten gaan. Lekker thuis genieten van een volledig verzorgd meergangen diner zorgt voor een nieuwe en onvergetelijke ervaring. Timo’s Kitchen speelt hier perfect op in en is daardoor een groeiend merk in de regio. Timo’s instelling en liefde voor het vak proef je terug in zijn gerechten. Aan ons de taak om dezelfde sfeer en kwaliteit terug te laten komen in zijn nieuwe huisstijl en inspirerende website.

Bij Wedentify proefde ik direct dat ze de juiste ingrediënten en kennis in huis hebben om mij als startende ondernemer in de markt te zetten

Timo Smits | Timo’s Kitchen

Eenvoudig reserveren

Direct reserveren van arrangementen zonder het overzicht kwijt te raken. Eenvoudig, elegant, snel, zonder afleiding en met direct resultaat.

Zien eten, doet eten

Zó mooi en zó lekker dat het water al snel in de mond loopt. Wanneer je uitgekeken bent, merk je dat je zelf ook trek heb gekregen. Zien eten, doet eten.

Meer weten over deze case of de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@wedentify.nl

Stel ons je vraag via WhatsApp