Breng je doelgroep in beweging en genereer meer sales dan ooit

Je wilt je omzet een boost geven? Mensen laten kennis maken met een nieuw product of dienst? Meer bezoekers naar je winkel? Of wil je misschien dat mensen gebruik van je tijdelijke aanbieding? Dan is het de hoogste tijd om je doelgroep in beweging te brengen.

Adviseer mij hierover

Van passief naar actief

De tijd van roepen en zenden hebben we al ver achter ons gelaten. Je kunt wel zeggen dat je de lekkerste appels hebt, maar eigenlijk moeten mensen dat gewoon zelf proeven. En dat is precies wat activeren inhoudt. Je roept niet meer, maar zegt; ‘Kom maar eens proeven!’ Je zet je doelgroep aan tot actie. En die actie kan eigenlijk van alles zijn. Dat is helemaal afhankelijk van je doelstelling.

Activeren met Wedentify

Je doelgroep activeren kan op vele verschillende manieren. Je kunt op een beurs gaan staan met een ludieke stand waarbij je iets weggeeft dat aanzet tot actie. Ook social media lenen zich perfect voor het activeren van je doelgroep en heeft een potentieel groot bereik. Bij Wedentify zijn we dol op het bedenken van dat ene juiste mechanisme dat perfect bij jouw merk en je doelstelling past, waarmee we je doelgroep activeren in de juiste richting. Meer weten?