Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8

Het kan zijn dat een app laten maken meer kost dan het gaat opleveren. Hierin zijn we graag eerlijk en transparant. Wanneer het beoogde doel met een mobiele website prima te bereiken is, zeggen we dit ook graag.

Voor wie?

We hebben inmiddels meerdere apps gebouwd voor verschillende bedrijven met uiteenlopende behoeftes. Zo’n behoefte kan bijvoorbeeld zijn een app om trainingen bij te houden, een app die offline beschikbaar is of een spel voor een escape room. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij bouwen het.

Android, iOS of beide?

Wanneer je een app wilt laten maken is het belangrijk dat je weet voor wie je dit gaat doen. Wanneer het nodig is om alleen een Android of een iOS app te maken, doordat je bijvoorbeeld zelf de apparaten in beheer hebt, dan maken wij de app specifiek voor dit systeem. Wil je een app voor zowel Android als iOS apparaten ontwikkelen, dan kunnen wij door middel van Flutter 1 app maken voor beide systemen. Dit zorgt voor een snellere ontwikkeltijd en minder kosten.

Onze persoonlijke aanpak

Voor het maken van een app naar jouw wensen gaan wij graag doelgericht te werk. Er zal eerst altijd een vrijblijvende kennismaking plaatsvinden waarin we elkaar beter leren kennen.

Daarna gaan we met ons Development Canvas bekijken wat er gemaakt moet worden. Hierin gaan we tot de kern van je bedrijf, leggen wij je doelstellingen vast, bepalen wij het aantal schermen en de gewenste functionaliteiten. Tot slot stellen wij een functioneel ontwerp op, zodat we precies weten wat er gemaakt moet worden.

Op basis van het bovenstaande ontvang je vervolgens een uitgebreide kostenindicatie.

Bij goedkeuring van de kostenindicatie gaan wij verder met het opstellen van wireframes en het design. Om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken ontwikkelen wij daarna een prototype. Bij goedkeuring op dit prototype beginnen wij pas met de techniek.

Onze kracht

Onze kracht is dat het design en de techniek direct met elkaar communiceert. Hierdoor kan er snel worden geschakeld wanneer en een scherm moet worden aangepast of een nieuwe animatie moet worden gemaakt.

Hoe nu verder?

Ben je geïnteresseerd of wil je graag brainstormen over nieuwe ideeën voor een app? Neem dan nu contact op met een van onze specialisten. In een vrijblijvende kennismaking adviseren wij je graag.

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Geheel vrijblijvend en kosteloos
Snel meer informatie - 06 46627579
Stel ons je vraag via WhatsApp