Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met

Wij bouwen mobiele apps die perfect aansluiten op jouw doelen en de wensen van de eindgebruiker. Van strategie tot development en met een creativiteit die je nergens anders ziet.

De voordelen van een mobiele app

  • Apps zijn snel en gebruiksvriendelijk
  • Je bent binnen handbereik
  • Extra service voor klanten én je personeel
“Denk goed na over de mensen die je app gaan gebruiken en hun specifieke behoeften. Je doelgroep is eerder geneigd je app te gebruiken als die eenvoudig en intuïtief is.“

Ruud GhielenMobile Developer / Flutter Expert

Ruud Ghielen

Van idee tot succesvolle app

Wij helpen organisaties met het bedenken, ontwikkelen en effectief in de markt zetten van apps. Met eerlijk advies en een helder stappenplan, toveren we jouw idee om tot een succesvolle app in de AppStore van Apple of de Google Play Store. 

Benut de veelzijdigheid

Apps zijn verantwoordelijk voor 86% van al het mobiele gebruik. Maar een mobiele app is meer en veelzijdiger dan enkel een spelletje. Ze kunnen het leven van jouw klanten makkelijker maken. En bedrijfsprocessen efficiënter laten verlopen, waardoor jouw personeel meer tijd overhoud voor andere werkzaamheden.

Ontwikkelt met Flutter

Wij hechten veel waarden aan de gebruikerservaring. Een app moet snel zijn en doen wat de klant of medewerkt wenst dat hij doet. Daarnaast moet hij stabiel en betrouwbaar zijn en naadloos te koppelen zijn met bestaande toepassingen.

Om dit te realiseren ontwikkelen we in Flutter. Flutter is een door Google ontwikkeld UI-framework waarbij de broncode wordt omgezet naar software die zowel werkt in iOS als Android applicaties. We zullen er niet te technisch maken voor je. Het scheelt ons simpelweg tijd en jou dus geld.

Goed om te weten. 
De technische ontwikkeling van onze mobiele applicaties wordt verzorgd door Mobile Development Group. Wij zorgen voor een strategie, de creativiteit en de marketingcampagne om de app onder de aandacht te brengen.

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Ben jij klaar voor meer klanten?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp