Laat van je horen en verhoog je naamsbekendheid

Je assortiment bestaat uit premium producten. Je hebt een splinternieuwe huisstijl die overal is doorgevoerd en zelfs over de verpakkingen is tot in het kleinste detail nagedacht. Je hebt zelfs een grote (her)opening van je bedrijfspand gehad. Maar toch vinden mensen niet de weg naar jouw merk.

Adviseer mij

Een bekende naam geeft een vetrouwd gevoel

Wat een boer niet kent, dat eet hij niet. Want onbekend maakt onbemind. Met andere woorden, als je doelgroep niet weet dat je bestaat, hoe kunnen ze dan ooit voor jouw merk, producten of diensten kiezen? Zelfs de grootste uitvinding van de eeuw stelt niks voor als niemand er van af weet. Naamsbekendheid is dus van gigantische invloed op het succes van je merk. Zeker als het gaat om een nieuw merk, bedrijf, product of dienst is een naamsbekendheid campagne van onschatbare waarde.

Verhoog je naamsbekendheid met Wedentify

Je doelgroep moet weten dat je bestaat. Weten waar je voor staat, wat je doet en waarom ze bij jou moeten zijn. Door aan je naamsbekendheid te werken, zorg je ervoor dat je tussen de oren van je doelgroep komt te zitten. Het leidt misschien niet direct tot nieuwe omzet, maar een verhogen van je naamsbekendheid is het vertrekpunt voor alle andere marketing activiteiten. En dat is eigenlijk ook heel logisch. Want jij stelt jezelf toch ook eerst voor, als je iemand voor de eerste keer ontmoet? Meer weten

Timo Smits – Timo’s Kitchen

Ik merk dat mijn strategie aanslaat en mijn naamsbekendheid groeit. En dat zie ik terug in het aantal reserveringen via de website. De weekenden zijn zelfs voor de komende 2 maanden al volgeboekt.