Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met

Voor veel bedrijven, merken en producten geldt dat je niet bestaat als je online niet te vinden bent. En dat voel je meteen in je verkoopcijfers. We zetten marketing in om klanten te creëren en ze vast te houden. 

De voordelen van online marketing

  • Snel een groot en gericht bereik
  • Meetbaar resultaat
  • Succesvol met een klein budget
“Ik geloof dat je niet overal aan mee moet doen, maar de juiste kanalen en activiteiten moet selecteren. Er kan veel. Dat kan afschrikken, maar biedt juist kansen.”

Bram van BusselContent Marketeer

Bram van Bussel

Online marketingstrategie

Ondernemen met een doel maakt je succesvol. Met een passende strategie bepalen we samen wat de slimste manier is om jouw doelen te behalen. En dat begint bij de basis. Wij denken in doelgroepen, bekijken de markt en handelen vanuit de kracht van jouw organisatie.

Zoekmachine optimalisatie

Wil beter gevonden worden in Google? Dan moet je structureel investeren in de vindbaarheid van de website. Aan de hand van een gedegen zoekwoordenonderzoek helpen we jouw bedrijf zichtbaarder te worden in Google op zoektermen waar jouw potentiële klanten op zoeken.

Conversie optimalisatie

Alles wat je online onderneemt is meetbaar. Wij analyseren je website of webshop en brengen alle pijnpunten in kaart. Doelgericht verwijderen we alle drempels die bezoekers weerhouden om actie te ondernemen. Zo optimaliseren we jouw website en maken we van bezoekers klanten. En daar draait het tenslotte allemaal om.

Jojanneke – Stories on the Wall

Zeer goede ervaringen met Wedentify. Ze weten waar ze het over hebben, werken snel en doelgericht en zijn helder in de communicatie. Wordt vervolgd wat mij betreft!

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Ben jij klaar voor meer klanten?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos

Verschillende soorten marketing

Zoals eerder beschreven is online marketing voor iedere ondermener relevant.
Je doelstellingen en overkoepelende strategie bepalen welke werkzaamheden interessant zijn voor. Hieronder vind je de meest voorkomende marketingwerkzaamheden terug. Die vaak gecombineerd ingezet worden om optimaal resultaat te behalen.

Technische SEO

Om te scoren op Google, moeten je op één lijn zitten met de zoekmachine. Dezelfde taal spreken. Zo begrijpt Google jou. En wat jij voor bezoekers kunt betekenen. Precies wat ze willen zien. Met technische SEO krijg jij betere posities in Google. En daarmee meer klanten.

SEO check

Heeft jouw bedrijf een waterdichte marketingstrategie? Dan bevat deze hoe dan ook zoekmachine optimalisatie (SEO). Onmisbaar als je het maximale uit je online marketing wil halen. Wij checken de techniek, content en autoriteit van je website en laten je precies zien wat er voor jou nodig is om het maximale uit Google te halen.

SEO copywriting

Betere posities, meer klanten, meer omzet. Dát is wat de juiste SEO copywriting voor jou kan doen. Klaar voor meer online succes? We vullen jouw website met content waar zowel je bezoekers als Google van gaan watertanden.

Linkbuilding

Hoe sterk de content op je website ook is, je hebt er weinig aan wanneer je linkbuilding niet op orde is. Het is een utopie dat relevante websites vrijwillig naar jou gaan linken omdat je content zo sterk is. Dat is simpelweg niet genoeg. Het succes van jouw SEO strategie valt of staat met de kwaliteit van je linkprofiel. En dus ook de omzet die je daarmee binnen hoopt te halen.

Zoekwoordenonderzoek

De juiste content grijp je niet zomaar uit de lucht. Met een slimme strategie leggen we de basis om jouw doelen te behalen. Door te kijken naar de kracht van jouw organisatie, de doelgroepen en de markt brengen we de contentbehoefte in kaart. Zodat we precies weten waar de kansen liggen.

Content audit

Je hebt een website die goed gevuld is met content. Daar zitten veel uren en euro’s in. Maar hoe populair is die content bij jouw doelgroep? Om te voorkomen dat je tijd en geld verspilt aan content die niet werkt, is het slim om deze content te laten analyseren. Zodat je website straks vol staat met content waar de hartjes sneller van gaan kloppen. En dat van Google ook.

Dé manier om helemaal bovenaan te komen in Google. Nog boven de zoekresultaten. Bezoekers klikken daarop. Kliks die jij wil hebben. Het is niet zo dat je zomaar het maximale uit Google Ads haalt door er maar een flink budget tegenaan te gooien. Hoe je dat wel doet? Je SEA uitbesteden. Dan zorgen wij dat jij zoveel mogelijk kliks binnen harkt. Voor een zo laag mogelijk budget.

Online strategie

We weten wat de doelen van jouw organisatie zijn. En hoe jouw website ervoor staat. Met een online strategie maken we de vertaalslag naar concrete acties. De juiste kanalen en content worden ingezet om je doelgroep te bereiken en te verleiden.

Website analyse

Een goed presterende website is tegenwoordig onmisbaar voor veel organisaties. Traffic en conversie zorgen voor de omzet. Daarom is het van groot belang dat deze website helemaal op orde is. De (technische) SEO moet kloppen, en de content moet de doelgroep enthousiast maken. Aan de hand van een website analyse kom je erachter hoe je website ervoor staat, en wat er beter kan.

Conversie optimalisatie

Jouw website is zo ingericht om ervoor te zorgen dat bezoekers bepaalde acties uitvoeren. Producten kopen, een contactformulier invullen of jou volgen op social media. Allemaal conversies. En die wil je zoveel mogelijk genereren. Samen bepalen we welke conversies belangrijk zijn voor jouw website. Zodat we de online marketing strategie op de doelen van jouw organisatie kunnen richten. En daarin scoren.

Ook meer klanten door online marketing?

Plan dan zelf een afspraak in via onderstaande knop. Wij garanderen je dat er meer uit je onderneming te halen valt.

Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp