Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met

Voor veel bedrijven, merken en producten geldt dat je niet bestaat als je online niet te vinden bent. En dat voel je meteen in je verkoopcijfers. We zetten marketing in om klanten te creëren en ze vast te houden. 

De voordelen van online marketing

  • Snel een groot en gericht bereik
  • Meetbaar resultaat
  • Succesvol met een klein budget
“Ik geloof dat je niet overal aan mee moet doen, maar de juiste kanalen en activiteiten moet selecteren. Er kan veel. Dat kan afschrikken, maar biedt juist kansen.”

Bram van BusselContent Marketeer

Bram van Bussel

Online marketingstrategie

Ondernemen met een doel maakt je succesvol. Met een passende strategie bepalen we samen wat de slimste manier is om jouw doelen te behalen. En dat begint bij de basis. Wij denken in doelgroepen, bekijken de markt en handelen vanuit de kracht van jouw organisatie.

Zoekmachine optimalisatie

Wil beter gevonden worden in Google? Dan moet je structureel investeren in de vindbaarheid van de website. Aan de hand van een gedegen zoekwoordenonderzoek helpen we jouw bedrijf zichtbaarder te worden in Google op zoektermen waar jouw potentiële klanten op zoeken.

Conversie optimalisatie

Alles wat je online onderneemt is meetbaar. Wij analyseren je website en brengen alle pijnpunten in kaart. Doelgericht verwijderen we alle drempels die bezoekers weerhouden om actie te ondernemen. Zo optimaliseren we jouw website en maken we van bezoekers klanten. En daar draait het tenslotte allemaal om.

Jojanneke – Stories on the Wall

Zeer goede ervaringen met Wedentify. Ze weten waar ze het over hebben, werken snel en doelgericht en zijn helder in de communicatie. Wordt vervolgd wat mij betreft!

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Ben jij klaar voor meer klanten?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp