Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met

Met krachtige, aantrekkelijk geschreven SEO teksten zorgen wij voor een betere positie in Google. Zodat jouw website niet alleen door heel veel mensen gevonden wordt, maar vooral ook door de juiste mensen.

De voordelen van SEO teksten laten schrijven:

  • Betere positie in Google
  • Bereik potentiële klanten
  • Behaal meer conversies
SEO teksten zijn tegenwoordig zoveel meer dan met zoekwoorden volgepropte lappen tekst. Een sterke SEO tekst wordt gevonden, leest lekker weg en overtuigd de bezoeker om klant te worden!

Bram van BusselContent marketeer

Bram van Bussel

Scoor hoger in Google

Zeg nou eerlijk, jij kijkt toch ook nooit op de 2e pagina van de zoekresultaten? Scoor je niet hoog genoeg in Google, dan klikt niemand door naar jouw website. Sterker nog, ze zien je niet eens. Met relevante, sterke SEO teksten bewijzen we dat jij het antwoord in huis hebt waar je doelgroep naar op zoek is. En dus die topklassering in Google krijgt.

Bereik de juiste mensen

Niet alle bezoekers zijn relevant voor jou. Als je zalm verkoopt, heb je niks aan mensen die op zoek zijn naar tonijn. Met onze SEO teksten hoef je je geen zorgen te maken over bijvangst. Wij voeren een grondig zoekwoordenonderzoek uit om te bepalen welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt. Zo hengelen we de potentiële klanten binnen die écht geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt.

Behaal meer conversies

Dat woordje “potentieel” wil je er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf hebben. Een goede SEO tekst haalt niet alleen mensen naar de website toe, maar overtuigd ze ook. En daar draait het uiteindelijk om. Het hebben van veel bezoekers op je website is leuk, maar het gaat er natuurlijk om dat ze klant van je worden.

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Ben jij klaar voor meer klanten?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp