Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8

Waarom zou je een nieuwe website laten maken?

Een bedrijf kan volgens ons pas succesvol zijn, als er op de juiste manier gecommuniceerd wordt. Gestructureerd en helder. Een website die voor de doelgroep niet te begrijpen is, levert ook niks op. Een doelgerichte, duidelijke website zorgt onder andere voor:

Webdesign dat keihard voor je werkt

De websites die wij maken zijn altijd gericht op jouw diensten en het realiseren van klanten. Wij staan voor kwalitatieve websites die betaalbaar zijn voor het MKB en zzp’ers.

Een website in jouw eigen huisstijl. Het is meer dan alleen een online visitekaartje. Bij het maken van jouw website gaat het om het creëren van de juiste klantbeleving. Daarbij is elk detail belangrijk.

Wedentify heeft passie voor kwaliteit en creëert inzicht in en voor de klant door een branding traject uit te voeren zodat ze optimaal kunnen vertalen wat de klant voor ogen heeft, absolute aanrader!

Geert Cox – Eigenaar BouwenAanBetereBedrijven™

Wat je kan verwachten

Bij Wedentify zorgen we ervoor dat je altijd een vast aanspreekpunt met alle kennis van het project hebt. Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoe de volgende stappen van eruit zien. Als het om je website gaat staan voor meedenken in de breedste zin van het woord. we stellen vragen en komen met mogelijkheden waar je waarschijnlijk nog niet eerder van gehoord hebt. 

Wij werken met een klein, specialistisch team dat elkaar perfect aanvult. Hierdoor schakelen we snel en werken wij zo effectief mogelijk.

Een Google-proof website

Wij weten precies wat we Google moeten voeren om een goed scorende website of webshop op te bouwen. En dat jarenlang. Door zoveel mogelijk met de laatste webdesign trends te werken zorgen we ervoor dat jouw website helemaal Google-proof is. Wij bouwen de website, het beheer hiervan is helemaal aan jou. Dit is gemakkelijk te doen via het WordPress CMS.

Kosten en doorlooptijd

Door jouw branchekennis te combineren met onze online kennis, kost de website je altijd minder dan dat het op gaat leveren. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste functionaliteit en het aantal verschillende pagina templates. Aan de hand van jouw wensen kijken wij welke op maat gemaakte aanpak het beste bij die wensen aansluit. Daarbij krijg je een duidelijk beeld van waar je aan moet denken qua budget en doorlooptijd. 

Website abonnement

Heb je geen budget voor een eenmalige investering? Dan is een website abonnement mogelijk een oplossing.

Meer weten?

Laat je adviseren door de beste webdesigner in de regio

Webdesign met een doel

Je hebt natuurlijk niet voor niks een nieuwe website. Je hebt een doel voor ogen, of dat nou producten verkopen of klanten aantrekken is. Wij zorgen ervoor dat je website is ingericht om dat doel te behalen. Dat doen wij niet alleen door je website te bouwen, maar ook door alvast een aantal online marketing zaken te regelen:

  •  We installeren Google Analytics, Facebook Pixel en Hotjar om het gedrag van je bezoekers te monitoren. Deze data gebruiken we vervolgens om het webdesign te optimaliseren.
  • Heb je een oude website, dan zorgen we voor een goede SEO migratie. Zo neem je de ranking waarde van je oude website mee naar de nieuwe.
  •  We ontwikkelen een cookie bar die met tag manager AVG (GDPR) ready is.
Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Geheel vrijblijvend en kosteloos
Snel meer informatie - 06 46627579
Stel ons je vraag via WhatsApp