Een webdesign bureau uit de regio Helmond met focus op klantbeleving

Webdesign is voor ons dé manier om onze klanten innovatief en onderscheidend in de markt te zetten. Het gaat om de identiteit, de interactie en de gebruikerservaring van de website. Waarbij de klant en zijn online beleving altijd centraal staat bij ons.

Webdesign gericht op de klant

Als webdesign bureau investeren we eerst tijd in het gedrag van je bezoekers. We gaan opzoek naar de achterliggende behoeften en problemen die zij ondervinden. Naar de ware reden van het bezoek aan jouw website. Vervolgens spelen we met een gerichte strategie in op deze klantbehoeften. Wat resulteert in een webdesign dat past bij jou doelgroep én bij jouw diensten. Doelgericht en met resultaat.

Schakel ons in

Duidelijk en met realistische verwachtingen

Onze klantgerichte aanpak zorgt voor duidelijkheid en schept realistische verwachtingen. En daar laten veel organisaties steken laten vallen. De structuur van een website is ontzettend belangrijk. Een duidelijke menustructuur en pagina’s die elkaar in een logische volgorde opvolgen. Het klinkt simpel. Maar wij zorgen ervoor dat twijfel wordt weggenomen en feedback wordt gegeven. Want zeg nou zelf, het is toch prettig om een bevestigingsmail te krijgen na het invullen van een formulier?

De kracht van een goed webdesign bureau in regio Helmond

De keuze voor een webdesign bureau in de buurt van Helmond heeft meerdere voordelen. Zo hebben lokale ondernemers vaak dezelfde denkwijze. Ze begrijpen je beter waardoor je gemakkelijker met ze kunt communiceren. Dit zorgt voor korte communicatielijnen met weinig tijdverlies. En dat scheelt natuurlijk in de kosten.

Wij werken met een klein, specialistisch team dat elkaar perfect aanvult. Hierdoor schakelen we snel en werken wij zo effectief mogelijk.

Timo Smits – Timo’s Kitchen

Ik merk dat mijn strategie aanslaat en mijn naamsbekendheid groeit. En dat zie ik terug in het aantal reserveringen via de website. De weekenden zijn zelfs voor de komende 2 maanden al volgeboekt.

Waar wacht je op?

Laat je adviseren door de beste partner die je kan indenken.

Webdesign dat keihard voor je werkt

Alle websites die wij maken zijn gericht op conversie en het realiseren van klanten. Een website laten maken in jouw eigen huisstijl is meer dan een online visitekaartje. Het gaat om het creëren van de juiste merkbeleving. En daarbij is elk detail belangrijk. Onze ontwerpen zijn consistent en vormen een eenheid met je e-mailcampagnes en je berichten op socialmedia.

Doelgericht en data gestuurd

Een goed webdesign heeft een doel. Welk doel je wilt behalen is afhankelijk van je strategie. Of je nou tickets gaat verkopen of leads wilt genereren. Wij zorgen ervoor dat je website is ingericht om dat doel te behalen. Van concept tot klantbeleving.

Door doelen te stellen is het ook mogelijk om resultaat te meten. Met behulp van externe hulpmiddelen zoals Google Analytics en Hotjar brengen we het surfgedrag van je bezoekers in kaart. Zodat we met gerichte wijzigingen twijfel kunnen wegnemen en de gebruikerservaring kunnen optimaliseren.

Ontwikkelt voor mobiele apparaten
Het bedenken van prachtige concepten is een ding, het juiste gevoel overbrengen via een telefoonscherm is een tweede. Daarom is ons webdesign gericht opmobiele gebruikers.

Goed vindbaar in Google
We zorgen voor een SEO vriendelijke technische basis waar Google vrolijk van wordt. We houden rekening met het de voorwaarden van Google en optimaliseren de snelheid van je website.

SEO Migratie
Heb je een oude website, dan zorgen wij voor een goede SEO migratie zodat je ranking waarde mee gaat naar je nieuwe website.

AVG Ready
We ontwikkelen een cookie melding die met tag manager AVG (GDPR) ready is.

Wat kan je verwachten

Wij denken mee over de doelstellingen, geven advies en begeleiden jou gedurende het gehele traject. Dit doen we bij ons op kantoor in Asten, digitaal of bij jou op locatie. Gedurende het project heb je altijd een vast aanspreekpunt met hands-on kennis. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat de volgende stappen zijn.

De laatste technieken en trends

We werken zoveel mogelijk volgens de laatste webdesign trends, zodat je website of webshop jarenlang goed blijft scoren. En uiteraard werken we volgens de meest actuele technieken, zoals CSS3 en HTML5.

Kosten en doorlooptijd

Veel minder dan de website op gaat leveren, als je jouw branchekennis combineert met onze online kennis. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste functionaliteit en het aantal verschillende pagina templates. Bij omzetten van je doelen in een klantbeleving telt elk detail, en dat kost tijd. Vertel ons je wensen en wij kijken welke aanpak het beste past en waar je aan moet denken qua budget en doorlooptijd.

Website abonnement
Heb je geen budget voor een eenmalige investering? Dan is een website abonnement mogelijk een oplossing.

Anders nog iets?

Natuurlijk doen we nog veel meer dan professionele websites ontwikkelen. We helpen je ook graag met zoekmachine optimalisatie, met je campagnes of met je strategie.