Haal je alles uit je website wat erin zit of is het tijd voor website optimalisatie?

Regelmatig zien wij schitterende websites maar vaak zijn ze ondoordacht en leveren ze niets op. Laat ons jouw website analyseren voor concrete verbeterpunten.

Online presteren, veel organisaties richten zich dagelijks op het verhogen van traffic en conversie. Een grondige website analyse vertelt je waar de mogelijkheden liggen op het gebied van SEO en content.

Na onze analyse ontvang je een uitgebreid rapport met de gevonden pijnpunten, onze aanbevelingen en een prijsindicatie om gevonden optimalisatie mogelijkheden door te voeren en eventueel te ontwikkelen.

  • Wedentify klant Limex
  • Wedentify klant Liho

Website optimalisatie: Techniek

Een technisch goed werkende website zorgt voor tevreden gebruikers. En is een pluspunt voor je vindbaarheid in Google. Wij scannen je volledige website op technische mankementen en vertellen je precies hoe deze opgelost kunnen worden.

Website optimalisatie: Content

Bereikt je content de juiste doelgroep en zorgt het de gewenste beleving en voldoende conversie? Een doordachte contentstrategie resulteert in betrokken klanten en verhoogt de conversie.

Gebruiksvriendelijkheid

Is je website makkelijk te navigeren en is het menu duidelijk? Kunnen je bezoekers gemakkelijk de juiste pagina’s vinden of raken ze de weg kwijt? Werkt de website optimaal in alle verschillende browsers en apparaten?

Wedentify - branding & development

Wil je meer uit je website halen?

Website optimalisatie: Conversie

Maak je voldoende en op het juiste moment gebruik van call-to-actions? Wij analyseren iedere pagina op mogelijkheden en brengen advies uit over zaken die de conversie kunnen verhogen of in de weg zitten.

Website optimalisatie: SEO

Of je website goed scoort in de zoekmachines hangt af van verschillende pijlers. Wij kijken naar factoren zoals content, structuur en naar interne en externe links.

Wil je ook alles uit je huidige website halen? Neem dan contact met ons op voor een grondige analyse van jouw website.