Website laten maken in Asten die jouw bedrijf laat groeien?

Ben je opzoek naar een bedrijf uit Asten die meer omzet uit je website kan halen? Of ben je niet zichtbaar in de zoekresultaten van Google?

Wij ontwikkelen websites die wél gevonden worden door klanten. Zodat je jezelf volledig op je eigen werkzaamheden kunt richten.

Voor wie maken wij websites?

Wij maken websites voor organisaties die net als ons geloven in de kracht van branding. Zijn je werkzaamheden verandert, pas je website niet meer bij je huidige uitstraling of is je website simpelweg niet meer up-to-date?

Wij analyseren je huidige website en brengen je pijnpunten en mogelijkheden in kaart. Samen stellen we de juiste strategie op samen om je website weer winstgevend te maken.

  • Wedentify klant Liho
  • Mellow Asten

Wedentify: een webdesigner uit Asten die branding en development combineert

Wil je ook een website die fungeert als verlengstuk van je bedrijf? Eentje die echt jouw verhaal verteld en dat ook uitstraalt? Voordat wij een website gaan ontwikkelen analyseren wij eerst jouw bedrijf. Daarna ontwikkelen we samen met jouw een unieke contentstrategie zodat je ieder communicatie middel optimaal benut.

Wordt weer zichtbaar in de zoekmachines

Ben je een bedrijf uit de regio Asten en zie je je eigen website niet terug in de zoekresultaten? Dan vinden je klanten jouw website waarschijnlijk ook niet op het internet.

Door middel van een grondige website analyse bekijken wij waar jouw mogelijkheden liggen op het gebied van SEO.

Gebruiksvriendelijke website laten maken in Asten

Wij ontwikkelen onze websites en webshops met behulp van het WordPress CMS. Met dit content management systeem kun je gemakkelijk je eigen content plaatsen, wijzigen en verwijderen. Wij zorgen ervoor dat zelfs mensen die nooit aan een website werken direct weten wat ze moeten doen.

Wij maken gebruik van de volgende technieken:

Wedentify - branding & development

Wil je ook meer uit je website halen?

Onze kracht

Onze kracht zit hem in de combinatie van technische, strategische en design kennis. Twijfelt onze designer over de opbouw van een pagina dan overlegt hij dit direct met onze content specialist. Door onze korte lijntjes en in huis kennis werken wij snel naar een goed eindresultaat.

Wat kost zo’n website dan?

Wij ontwikkelen websites vanaf €2500,-. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website loopt dit bedrag op.

Wij adviseren je om jezelf niet blind te staren op de eventuele kosten. Want een goede website levert veel meer op dan dat hij gekost heeft. En is een investering voor de toekomst!

De website is er, en dan?

Bij de oplevering van de website geven wij altijd een training zodat je zelf de website kunt beheren. Daarnaast zorgen wij voor de updates, back-ups, beveiliging en nog veel meer zodat jij je volledig kunt focussen op je eigen werkzaamheden en klanten.

Thijs Dorsers – Holland Robotics

Wedentify heeft voor Holland Robotics de bestaande website super omgezet naar een WordPress website vanuit een ander CMS. Ze hebben ook opmaat extra features voor het beheren van community ontwikkeld. In dit totale project en proces hebben ze goed meegedacht en nog enkele verbeteringen aan de website toegevoegd. Wij zijn een zeer tevreden klant.