Website laten maken in Asten die jouw bedrijf laat groeien?

Ben je opzoek naar een bedrijf uit Asten die meer omzet uit je website kan halen? Of ben je niet zichtbaar in de zoekresultaten van Google?

Wij ontwikkelen websites die wél gevonden worden door klanten. Zodat je jezelf volledig op je eigen werkzaamheden kunt richten.

  • Wedentify klant Liho
  • Mellow Asten

Een webdesigner uit Asten die branding en development combineert

Wil je ook een website die fungeert als verlengstuk van je bedrijf? Eentje die echt jouw verhaal verteld en dat ook uitstraalt? Voordat wij een website gaan ontwikkelen analyseren wij eerst jouw bedrijf. Daarna ontwikkelen we samen met jouw een unieke contentstrategie zodat je ieder communicatie middel optimaal benut.

Wordt weer zichtbaar in de zoekmachines

Ben je een bedrijf uit de regio Asten en zie je je eigen website niet terug in de zoekresultaten? Dan vinden je klanten jouw website waarschijnlijk ook niet op het internet.

Door middel van een grondige website analyse bekijken wij waar jouw mogelijkheden liggen op het gebied van SEO.

Gebruiksvriendelijke website laten maken in Asten

Wij ontwikkelen onze websites en webshops met behulp van het WordPress CMS. Met dit content management systeem kun je gemakkelijk je eigen content plaatsen, wijzigen en verwijderen. Wij zorgen ervoor dat zelfs mensen die nooit aan een website werken direct weten wat ze moeten doen.

Wij maken gebruik van de volgende technieken:

Wedentify - branding & development

Wil je ook geen klanten mislopen?

De website is er, en dan?

Bij de oplevering van de website geven wij altijd een training zodat je volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden van jouw website.

Wil je liever ontzorgd worden? Geen probleem, kies dan voor ons ontzorgingspakket. Wij nemen graag het beheer van jouw website over. Daarnaast zorgen wij ook voor dagelijkse backups, voeren updates door en zorgen ervoor dat jouw website ten alle tijde beveiligd is.

Thijs Dorsers – Holland Robotics

Wedentify heeft voor Holland Robotics de bestaande website super omgezet naar een WordPress website vanuit een ander CMS. Ze hebben ook opmaat extra features voor het beheren van community ontwikkeld. In dit totale project en proces hebben ze goed meegedacht en nog enkele verbeteringen aan de website toegevoegd. Wij zijn een zeer tevreden klant.