Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8

Een website die keihard voor je werkt

Alle websites die wij maken zijn gericht op jouw diensten en het realiseren van klanten. Kwaliteit websites bouwen die betaalbaar zijn voor het MKB en zzp’ers. Dat is ons motto!

Een website laten maken in jouw eigen huisstijl is meer dan een online visitekaartje. Het gaat om het creëren van de juiste klantbeleving. En daarbij is elk detail belangrijk.

Timo Smits – Timo’s Kitchen

Ik merk dat mijn strategie aanslaat en mijn naamsbekendheid groeit. En dat zie ik terug in het aantal reserveringen via de website. De weekenden zijn zelfs voor de komende 2 maanden al volgeboekt.

Dit wil ik ook

Wat kan je verwachten

Je hebt gedurende het project altijd een vast aanspreekpunt met alle kennis. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat de volgende stappen zijn. We denken graag mee met je website in brede zin. We stellen vragen en bieden mogelijkheden waar je waarschijnlijk nog nooit aan hebt gedacht.

De laatste technieken en trends

We werken zoveel mogelijk volgens de laatste webdesign trends, zodat je website of webshop jarenlang goed blijft scoren. En uiteraard werken we volgens de meest actuele technieken waar Google verliefd op is.

Kosten en doorlooptijd

Het kost je veel minder dan de website op gaat leveren, als je jouw branchekennis combineert met onze online kennis. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste functionaliteit en het aantal verschillende pagina templates. Vertel ons je wensen en wij kijken welke aanpak het beste bij jou past en waar je aan moet denken qua budget en doorlooptijd.

Website abonnement
Heb je geen budget voor een eenmalige investering? Dan is een website abonnement mogelijk een oplossing

Meer weten?

Laat je adviseren door de beste partner die je kan indenken.

Webdesign met een doel

Je nieuwe website heeft een doel. Of je nou tickets gaat verkopen of nieuwe klanten wilt aantrekken. Wij zorgen ervoor dat je website ingericht is om dat doel te behalen. Daarbij gaan we een stapje verder. We regelen ook alvast een aantal digitale marketing zaken en koppelen je website aan bekende tools om het effect van je website te meten.

Google Analytics, Facebook Pixel en Hotjar
We installeren Google Analytics, Facebook Pixel en Hotjar om het gedrag van je bezoekers te monitoren. Op basis van de verzamelde data optiamliseren we het webdesign.

SEO Migratie
Heb je een oude website, dan zorgen wij voor een goede SEO migratie zodat je ranking waarde mee gaat naar je nieuwe website.

AVG Ready
We ontwikkelen een cookie bar die met tag manager AVG (GDPR) ready is.

Anders nog iets?

Natuurlijk doen we nog veel meer dan webdesign. We kunnen je ook helpen met je huisstijl, het ontwerpen van flyers of het optimaliseren van je Facebook campagne.

Daarnaast kunnen we je ook ondersteunen bij het aantrekken van sollicitanten middesl een werken-bij website.

Ook sturen we met liefde een fotograaf langs en helpen we je met het schrijven van teksten.

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Ben jij klaar voor meer klanten?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp