Wil je online beter zichtbaar zijn, zodat je beter wordt gevonden?

Je hebt prachtige producten. Of een uitgebreid dienstenpakket. Op één of andere manier blijven de bezoekers op je website weg. En als ze al op je site komen, dan haken ze snel weer af. Het contactformulier wordt ook maar zelden ingevuld, en de telefoon rinkelt veel te weinig.

Adviseer mij

Zichtbaarheid begint met focus

Je wordt niet vanzelf ‘opeens’ goed zichtbaar in zoekresultaten. Dit heeft te maken met verschillende, al dan niet technische, aspecten. Niet alleen de teksten op je website moeten de juiste zoekwoorden hebben, ook ‘verse’ nieuwe content draagt bij aan betere zoekresultaten. Een verouderde site, waarop weinig informatie staat, en ook nog eens nooit iets nieuws op wordt geplaatst? Daarmee ga je de wedstrijd niet winnen.

Word beter zichtbaar met Wedentify

Wie beter zichtbaar is, wordt beter vindbaar. En dat leidt direct tot meer bezoekers. Betere zichtbaarheid behaal je echter niet alleen door je website te optimaliseren. Ook biedt Google tal van mogelijkheden om je merk beter vindbaar te laten worden op het oppermachtige wereldwijde web. Bij Wedentify kennen we alle tips, tricks, in’s & out’s om jouw merk online te laten schitteren als de poolster. Meer weten?