Delen
  • twitter
  • linkedin
  • facebook

Schep niet alleen verwachtingen. Kom ze ook na

Je imago heeft een sterke invloed op het klantvertrouwen van je doelgroep. Hoe de buitenwereld jou ziet, wordt sterk bepaald door de woorden en daden van je merk. En die worden op hun beurt weer sterk beïnvloed door de identiteit van je organisatie. Je drijfveren, normen en waarden hebben een sterke uitwerking op je imago.

De kracht van een sterk imago

Hoewel je imago als het goed is dicht bij je identiteit ligt, heb je er niet altijd invloed op. Imago is immers het beeld dat anderen van je hebben. Maar je kunt er wel veel aan doen om een goede naam op te bouwen en te behouden. Want een sterk imago gaat een eigen leven leiden en zorgt voor warme aanbevelingen en positieve recensies.

Je krijgt de waardering die je verdient

Met een sterk imago wordt je door je doelgroep gezien en erkend als een professioneel merk. Je doelgroep weet wat je doet en waarom je dat doet. Intern voelen mensen dat gevoel ook. Ze kunnen zich ermee identificeren en dragen je merk proactief met enthousiasme uit aan iedereen die het wil horen. Wat vervolgens weer je imago versterkt.

Automatisch updates ontvangen?

Geen zin om continu onze website in de gaten te houden? Meld je dan hieronder aan en we houden je automatisch op de hoogte per mail. (We beloven je niet te spammen)

Nieuwsbrief

Naam

Gerelateerde berichten

Stock foto
In

Waarom jouw webdesign valt of staat met sterke fotografie

Goede foto’s maken een website zoals kleren de man maken.
De juiste foto’s verhogen je conversie en verbeteren de gebruikersvaring van je bezoekers.

merkactivatie
In

Breng je merk in beweging en je doelgroep in actie!

Activeren. Het woord zegt het al; in beweging brengen. In de juiste richting welteverstaan. Met slimme campagnes, zowel online als offline, zet je jouw doelgroep aan tot actie. Met als doel méér omzet, sales of bezoekers. De voordelen van merkactivatie Wat is merkactivatie? Merkactivatie brengt je doelgroep op een interactieve manier in contact met jouw […]