Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8

Grijp écht de aandacht met storytelling

Leestijd: 5 minuten
0

Storytelling is de kunst van het verhalen vertellen. Verhalen die emoties opwekken. Vermaken. Intrigeren. Je laten huilen of juist lachen. kortom; verhalen die de aandacht stevig vastgrijpen.

Onderwerp Branding

#NewClient – Heatsupply

Leestijd: 1 minuten
0

Heatsupply is Europa’s nummer 1 in Hot Sauce! Ze hebben de missie om steeds meer mensen in Europa kennis te laten maken met de geweldige sensatie en smaken die de hot sauce wereld te bieden heeft.

Onderwerp projecten

Is jouw bedrijf al klaar voor de feestdagen?

Leestijd: 2 minuten
0

Als bedrijf wil je natuurlijk zoveel mogelijk profiteren van de koopgekte die ontstaat rondom Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis. De echte koopjesjagers zijn namelijk al begonnen met de zoektocht naar de mooiste aanbieding. 

Creëer onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten

Leestijd: minuten
0

‘Waarom zou ik kiezen voor jouw bedrijf?’ Een vraag waarop lang niet iedere ondernemer een antwoord klaar heeft dat je van je stoel blaast. En dat is natuurlijk eeuwig zonde want je mist hier echt een hele dikke kans. Het juiste antwoord kan namelijk het verschil zijn tussen wel of geen verkoop.

Onderwerp Branding

Willem stelt zich voor

Leestijd: 1 minuten
0

Mijn naam is Willem Berkvens en ik studeer Applicatie- en mediaontwikkelaar aan het ROC Ter Aa in Helmond. In het weekend werk ik als afwasser bij Beekman & Beekman. In mijn vrije tijd kan je mij terug vinden op het voetbalveld in Zeilberg (ZSV).

Onderwerp Wedentify

Winnaar Kerstactie

Leestijd: minuten
1

In de afgelopen weken maakte je kans op het winnen van ons identiteitstraject. Vandaag vond de loting plaats en via deze weg willen wij Maarten Wijnen feliciteren met het winnen van onze Kerstactie.

Onderwerp Wedentify
Stel ons je vraag via WhatsApp