Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Delen Likes
1

Tegenwoordig ben je zonder degelijke content nergens meer. Facebook, Instagram, LinkedIn… Van welk platform je ook gebruik wilt maken, je doelgroep prikt meteen door onechte content heen. Want zeg nou zelf, jij wilt toch ook dat jouw content gedeeld, getagt en geliked wordt?

Boost de betrokkenheid van je doelgroep

Sterke content heeft de neiging om zichzelf te verspreiden als een virus. En dat is in dit geval wel degelijk een wenselijk effect. Unieke boeiende content delen op social media zorgt namelijk voor een grotere betrokkenheid bij je merk en realiseert een aanzienlijke toename van bezoekers op je website. In sommige gevallen zorgen social media zelfs voor meer bezoekers dan Google. De inzet van relevante content kan je imago een gigantische boost geven.

Alles is content

Of het nu gaat om je website teksten of de aanwezigheid op de verschillende social media platforms waarop je als merk actief bent, content is king. Goede content bindt en boeit. Zonder content heeft je website niks te melden aan je doelgroep. Met de juiste content word je ook beter gevonden in Google en worden meer bezoekers van je website ook daadwerkelijk klant. Met de sterke, relevante content maak je wat los bij je doelgroep.

Branded content door Wedentify

Het merendeel van content bestaat natuurlijk uit tekst en afbeeldingen, maar ook infographics, animaties en video’s zijn content. De meeste mensen zijn immers visueel ingesteld en vaak bepaalt dat of een bericht überhaupt gelezen wordt. Bij Wedentify ontwikkelen we relevante content waar je doelgroep behoefte aan heeft. Content die jou helpt om je doelstellingen te realiseren.

Benieuwd welke content voor jouw werkt? Stuur dan een mailtje naar thijs@wedentify.nl.

Onderwerp Branding
1
Vorige: Laat van je horen en vergroot je naamsbekendheid Volgende: Presteert jouw website ook niet na een redesign?
Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp