Google Bert update
Delen
  • twitter
  • linkedin
  • facebook

Google wijst erop dat deze update het beste werkt voor langere zoekopdrachten. Omdat het gemakkelijker is om een volledige zin te interpreteren dan een opeenvolging van zoektermen. Google verwacht dat deze update direct gevolgen heeft voor 10% van alle zoekopdrachten.

Wat is het voordeel van de BERT update?

In het ideale geval is Google Search nu beter in staat om precies te begrijpen wat je zoekt. Dit zorgt voor meer relevante zoekresultaten en betere aanbevolen snippets. De uitrol van de update is begin deze week begonnen dus de kans groot dat je al enkele van de nieuwe zoekresultaten gezien hebt.

Heeft de BERT update ook gevolgen voor SEO?

BERT analyseert de zoekopdracht zelf en niet de webpagina’s waarop het mogelijke antwoord terug te vinden is. Technisch gezien heeft dit dus geen gevolgen voor een website. Echter is het wel van belang dat de schrijfwijze en inhoud van je content geoptimaliseerd is. Slordige teksten worden nu dus nog harder afgestraft.

Automatisch updates ontvangen?

Geen zin om continu onze website in de gaten te houden? Meld je dan hieronder aan en we houden je automatisch op de hoogte per mail. (We beloven je niet te spammen)

Nieuwsbrief

Naam

Gerelateerde berichten

In

Haal meer uit je website door het verhogen van de conversie

Al heb je nog zo’n goede website, is je content nog zo goed en geef je alle informatie die je jouw doelgroep maar kan wensen, het is allemaal nog geen garantie voor nieuwe klanten.

Webstie resultaat
In

Ontwikkeling van websites die online succes opleveren!

Een website met superpowers, dat wil jij toch ook? In dit artikel bespreken we hoe je websites kunt ontwikkelen die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook jouw verkopen een boost geven. Het gaat om doelgerichte creatie met meetbare resultaten. De voordelen van een sterk webdesign Gebruiksvriendelijk en snel Een website die gedateerd is, werkt niet in […]