Stock foto Archetypes
Delen
  • twitter
  • linkedin
  • facebook

Tegenwoordig ben je zonder degelijke content nergens meer. Facebook, Instagram, LinkedIn… Van welk platform je ook gebruik wilt maken, je doelgroep prikt meteen door onechte content heen. Want zeg nou zelf, jij wilt toch ook dat jouw content gedeeld, getagt en geliked wordt?

Boost de betrokkenheid van je doelgroep

Sterke content heeft de neiging om zichzelf te verspreiden als een virus. En dat is in dit geval wel degelijk een wenselijk effect. Unieke boeiende content delen op social media zorgt namelijk voor een grotere betrokkenheid bij je merk en realiseert een aanzienlijke toename van bezoekers op je website. In sommige gevallen zorgen social media zelfs voor meer bezoekers dan Google. De inzet van relevante content kan je imago een gigantische boost geven.

Alles is content

Of het nu gaat om je website teksten of de aanwezigheid op de verschillende social media platforms waarop je als merk actief bent, content is king. Goede content bindt en boeit. Zonder content heeft je website niks te melden aan je doelgroep. Met de juiste content word je ook beter gevonden in Google en worden meer bezoekers van je website ook daadwerkelijk klant. Met de sterke, relevante content maak je wat los bij je doelgroep.

Branded content door Wedentify

Het merendeel van content bestaat natuurlijk uit tekst en afbeeldingen, maar ook infographics, animaties en video’s zijn content. De meeste mensen zijn immers visueel ingesteld en vaak bepaalt dat of een bericht überhaupt gelezen wordt. Bij Wedentify ontwikkelen we relevante content waar je doelgroep behoefte aan heeft. Content die jou helpt om je doelstellingen te realiseren.

Benieuwd welke content voor jouw werkt? Stuur dan een mailtje naar thijs@wedentify.nl.

Automatisch updates ontvangen?

Geen zin om continu onze website in de gaten te houden? Meld je dan hieronder aan en we houden je automatisch op de hoogte per mail. (We beloven je niet te spammen)

Nieuwsbrief

Naam

Gerelateerde berichten

FC Eindhoven
In

Wedentify verbindt zich aan FC Eindhoven

Afgelopen vrijdag hebben wij ons verbonden aan de businessclub van FC Eindhoven. FC Eindhoven geloofd net als ons in groei als de focus op de juiste onderdelen ligt.

Feestdagen
In

Is jouw bedrijf al klaar voor de feestdagen?

Als bedrijf wil je natuurlijk zoveel mogelijk profiteren van de koopgekte die ontstaat rondom Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis. De echte koopjesjagers zijn namelijk al begonnen met de zoektocht naar de mooiste aanbieding.