FC Eindhoven
Delen
  • twitter
  • linkedin
  • facebook

Afgelopen vrijdag hebben wij ons verbonden aan de businessclub van FC Eindhoven. FC Eindhoven geloofd net als ons in groei als de focus op de juiste onderdelen ligt.

Voor de mensen die denken “Is dat nu het nieuwe shirt? Nee, helaas. Wij zijn geen shirtsponsor geworden. Dit is Thijs Berkers zijn tenue voor de onderlinge businessclub wedstrijden tegen NAC Breda en FC Oss.

Automatisch updates ontvangen?

Geen zin om continu onze website in de gaten te houden? Meld je dan hieronder aan en we houden je automatisch op de hoogte per mail. (We beloven je niet te spammen)

Nieuwsbrief

Naam

Gerelateerde berichten

Rebranding Wedentify
In

Veranderingen bij Wedentify, een nieuwe fase

Zoals sommige van jullie weten, doorlopen we ieder half jaar onze eigen processen. Testen we onze workflow en behandelen we onszelf net zoals we iedere klant behandelen. Hierbij kijken we naar onze positionering, communicatie, doelstellingen en potentie.  Ook dit keer heeft dit weer voor mooie nieuwe inzichten gezorgd. Wat grote veranderingen met zich mee hebben […]

Stock foto Archetypes
In

Branded content waar je doelgroep ook écht iets aan heeft

Met de juiste content boost de betrokkenheid van je doelgroep. Het zorgt voor een grotere betrokkenheid bij je merk en laat je bezoekersaantallen stijgen.