Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Delen Likes
0

Je hebt een gloednieuwe site met topcontent. Alle toeters en bellen zitten erop en eraan. Je kunt zien dat er genoeg bezoekers op je website komen, maar op een of andere manier blijft het stil. Geen nieuwe aanvragen. Geen e-mails. Geen telefoon.

Maak het je bezoeker zo makkelijk mogelijk

Al heb je nog zo’n goede website, is je content nog zo goed en geef je alle informatie die je jouw doelgroep maar kan wensen, het is allemaal nog geen garantie voor nieuwe klanten. Wanneer je website niet is ingericht om bezoekers te activeren om contact op te nemen – of beter zelfs, om klant te worden, dan zal er ook niet snel een wonder gebeuren.

Richt je op zoekintentie

Door je website eens grondig onder de loep te nemen kunnen we aan de hand van analytics inzicht krijgen in het gedrag van je bezoekers. Welke pagina’s vinden ze interessant? Waar haken ze af? Door subtiele aanpassingen aan je website zorgen we ervoor dat bezoekers eerder geneigd zijn om contact op te nemen voor meer informatie, een offerte aanvragen of zelfs tot een koop overgaan.

Onderwerp Development
0
Vorige: Eerst denken, dan doen. Een gedegen strategie creëert focus en houvast Volgende: Laat van je horen en vergroot je naamsbekendheid
Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp