Delen
  • twitter
  • linkedin
  • facebook

Schep niet alleen verwachtingen. Kom ze ook na

Je imago heeft een sterke invloed op het klantvertrouwen van je doelgroep. Hoe de buitenwereld jou ziet, wordt sterk bepaald door de woorden en daden van je merk. En die worden op hun beurt weer sterk beïnvloed door de identiteit van je organisatie. Je drijfveren, normen en waarden hebben een sterke uitwerking op je imago.

De kracht van een sterk imago

Hoewel je imago als het goed is dicht bij je identiteit ligt, heb je er niet altijd invloed op. Imago is immers het beeld dat anderen van je hebben. Maar je kunt er wel veel aan doen om een goede naam op te bouwen en te behouden. Want een sterk imago gaat een eigen leven leiden en zorgt voor warme aanbevelingen en positieve recensies.

Je krijgt de waardering die je verdient

Met een sterk imago wordt je door je doelgroep gezien en erkend als een professioneel merk. Je doelgroep weet wat je doet en waarom je dat doet. Intern voelen mensen dat gevoel ook. Ze kunnen zich ermee identificeren en dragen je merk proactief met enthousiasme uit aan iedereen die het wil horen. Wat vervolgens weer je imago versterkt.

Automatisch updates ontvangen?

Geen zin om continu onze website in de gaten te houden? Meld je dan hieronder aan en we houden je automatisch op de hoogte per mail. (We beloven je niet te spammen)

Nieuwsbrief

Naam

Gerelateerde berichten

Visuele identiteit
In

Breng je merk tot leven met een sterke visuele identiteit!

Ontwikkel een unieke stijl die naadloos aansluit bij je identiteit en positionering. Het brengt jouw unieke verhaal tot leven en draagt bij aan het gewenste merkimago. Dat merk je niet alleen zelf, ook je doelgroep voelt en ziet dat het klopt. De voordelen van een visuele identiteit Krijg grip op je imago Mensen hebben binnen enkele seconden een […]

In

Creëer onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten

‘Waarom zou ik kiezen voor jouw bedrijf?’ Een vraag waarop lang niet iedere ondernemer een antwoord klaar heeft dat je van je stoel blaast. En dat is natuurlijk eeuwig zonde want je mist hier echt een hele dikke kans. Het juiste antwoord kan namelijk het verschil zijn tussen wel of geen verkoop.