De ambities van Crooijmans Machines

Crooijmans Machines is hét adres voor alles in de werkplaats en de industrie. Voor alle werkzaamheden hebben ze een passende machine of het alledaagse gereedschap in huis. En door hun persoonlijke service en aandacht weet je zeker dat je alles uit deze machines haalt.

Vakmannen, dat zijn ze bij Wedentify. Ze stellen vragen over onze onderneming waar wezelf nog nooit over nagedacht hebben. Ze geven nieuwe inzichten en wijzen op gemiste kansen.

Bas Crooijmans | Crooijmans Machines

Kwaliteit, persoonlijk en sfeervol

Crooijmans Machines staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en service. Ze voeren reparaties aan metaalbewerkingsmachines of gereedschappen in de eigen werkplaats uit. En vertellen in de showroom met trots over de mogelijkheden van de nieuwste machines. Zowel de showroom als de werkplaats draait op volle toeren. Aan Wedentify de taak om de naamsbekendheid te vergroten en om van de website een geoliede machine te maken die klanten informeert over de service mogelijkheden en het beschikbare machineaanbod.v

Offline versterkt online

De monteurs van Crooijmans Machines werken regelmatig op locatie. Echter is de klant niet altijd op de hoogte van het aanbod machines en gereedschappen wat Crooijmans Machines te bieden heeft. Het achterlaten van visitekaartjes en een informatieve flyer vergroot het aantal klanten dat daadwerkelijk de showroom bezoekt.

De juiste sfeer gepakt in een foto

Crooijmans Machines verkoopt – als familiebedrijf – al ruim 35 jaar A-merk producten gebaseerd op eerlijk en persoonlijk advies. En dat proef je terug door de gehele organiatie.

Meer weten over deze case of de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@wedentify.nl

Stel ons je vraag via WhatsApp