Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Website
www.crooijmansmachines.nl
Opdrachtgever
Crooijmans Machines
Werkzaamheden

Crooijmans Machines is hét adres voor alles in de werkplaats en de industrie. Voor alle werkzaamheden hebben ze een passende machine of het alledaagse gereedschap in huis. En door hun persoonlijke service en aandacht weet je zeker dat je alles uit deze machines haalt.

Kwaliteit, persoonlijk en sfeervol

Crooijmans Machines staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en service. Ze voeren reparaties aan metaalbewerkingsmachines of gereedschappen in de eigen werkplaats uit. En vertellen in de showroom met trots over de mogelijkheden van de nieuwste machines. Zowel de showroom als de werkplaats draait op volle toeren. Aan Wedentify de taak om de naamsbekendheid te vergroten en om van de website een geoliede machine te maken die klanten informeert over de service mogelijkheden en het beschikbare machineaanbod.

Offline versterkt online

De monteurs van Crooijmans Machines werken regelmatig op locatie. Echter is de klant niet altijd op de hoogte van het aanbod machines en gereedschappen wat Crooijmans Machines te bieden heeft. Het achterlaten van visitekaartjes en een informatieve flyer vergroot het aantal klanten dat daadwerkelijk de showroom bezoekt.

Crooijmans Machines

De juiste sfeer gepakt in een foto

Crooijmans Machines verkoopt – als familiebedrijf – al ruim 35 jaar A-merk producten gebaseerd op eerlijk en persoonlijk advies. En dat proef je terug door de gehele organiatie.

Vakmannen, dat zijn ze bij Wedentify. Ze stellen vragen over onze onderneming waar wezelf nog nooit over nagedacht hebben. Ze geven nieuwe inzichten en wijzen op gemiste kansen.

Bas Crooijmans | Crooijmans Machines

Wil je meer weten over onze aanpak? Of ben je nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen? Geef Thijs een belletje! Hij bespreekt graag de opties met je.

Bel Thijs | +31 (0)85 902 208

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp