PIT Fitness

PIT Premium Fitness is een personal training studio met een sportief klimaat waarin alle invalshoeken worden benut om een gezondere en fittere leefstijl op te bouwen en te onderhouden. Gericht op ondernemers en op de doelgroep die zich, om diverse redenen, niet prettig voelt in een normale sportschool.

Website
www.pitfitness.nl
Opdrachtgever
PIT Fitness
PIT Fitness

Een lekker gevoel in je eigen lichaam

Een vitaal lichaam is onmisbaar in een druk leven. Wanneer carrière en sociale verplichtingen gecombineerd dienen te worden met een fitte, gezonde leefstijl lopen veel mensen vast. PIT Fitness begrijp dat als geen ander en ging daarom met zichzelf aan de slag. Want zeg nou zelf, het geeft toch een heerlijk gevoel wanneer je in de spiegel kunt kijken en tevreden bent met je uiterlijk.

Roy Pennings – PIT Fitness

Wij kijken dagelijks met trots in onze spiegels tijdens het sporten. Wat geeft onze nieuwe identiteit en passende positionering een enorme energie en vertrouwen!

PIT Fitness
PIT Fitness
PIT Fitness
PIT Fitness

Identiteit doorgevoerd in het pand

De aankleding van de studio is zo ingericht dat klanten direct het karakter van het bedrijf ervaren. Het relatief klein ogende pand heeft een luxe uitstraling wat ondersteund wordt door de moderne zitruimte aan de voorkant. Aan de achterzijde van de studio zorgen de prive douches en kleedruimtes voor extra privacy.

Roy Pennings – PIT Fitness

Ik kan zeggen dat Wedentify ons vertrouwen niet heeft beschaamd. We zijn sportief maar door onze ernome groei kunnen wij het nog maar net bijbenen.