Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Website
www.pitfitness.nl
Opdrachtgever
PIT Fitness

Introductie

Personal training met sportief klimaat

PIT Premium Fitness is een personal training studio met een sportief klimaat waarin alle invalshoeken worden benut om een gezondere en fittere leefstijl op te bouwen en te onderhouden. Gericht op ondernemers en op de doelgroep die zich, om diverse redenen, niet prettig voelt in een normale sportschool.

Uitdaging

Op zoek naar de ware ik

Wanneer carrière en sociale verplichtingen gecombineerd dienen te worden met een fitte, gezonde leefstijl lopen veel mensen vast.  PIT Fitness begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Al was ze over zichzelf ook niet tevreden.  Als ze in de spiegel keek zag ze een robuust karakter, gericht op kracht. Maar van binnen is ze kalm en procesmatig. De robuuste uitstraling trok daarnaast de verkeerde doelgroep aan. Reden genoeg om Wedentify in te schakelen om de ware identiteit van PIT Fitness vast te stellen en het bedrijf opnieuw te positioneren in de markt.

Aanpak

Je bent waar je voor staat

In diverse interactieve sessies hebben we de merkidentiteit vastgesteld en de tone of voice bepaald. Om vervolgens onszelf te verdiepen in de doelgroep en huidige klantenkring. Welke kansen laten ze nu liggen? Wat is de behoeften van de markt en hoe kunnen we daarop inspelen? Drie vragen die als basis voor de nieuwe positionering dienen.

Oplossing

Van Robuust naar Premium

Op basis van onze bevindingen hebben we PIT Fitness neergezet als Premium sportschool. Speciaal voor ondernemers of mensen die zich niet prettig voelen in een drukke sportschool. De switch naar premium zorgt voor een compleet nieuwe huisstijl die doorgevoerd is in alle communicatiemiddelen. Zowel online als offline.

PIT Fitness

Beleving

De kracht van consistentie

Ook de aankleding van de studio is zo ingericht dat klanten direct het karakter van het bedrijf ervaren. Het relatief klein ogende pand heeft een luxe uitstraling wat ondersteund wordt door de moderne zitruimte aan de voorkant. Aan de achterzijde van de studio zorgen de privé douches en kleedruimtes voor extra privacy.

Resultaat

Dutch Fitness Award

PIT Fitness heeft in de eerste twee jaar na haar nieuwe positionering een flinke groei doorgemaakt. Zo is het aantal actieve leden met 402% gestegen en is de omzet met 340% gestegen. Het groeiende aantal leden heeft er tevens voor 4 nieuwe instructeurs gezorgd en worden de mogelijkheden bekeken voor het openen van een 2e vestiging. Daarnaast heeft Roy zelf nog diverse prijzen gewonnen zoals “Personal trainer van het jaar, Loon op Zand” en de Vakjury prijs van “Beste Personal Trainer van Nederland 2019”.  

PIT Fitness
PIT Fitness
PIT Fitness
PIT Fitness
PIT Fitness

Wat geeft onze nieuwe identiteit en passende positionering een enorme energie en vertrouwen! Wij kijken dagelijks met trots in onze spiegels tijdens het sporten.

Roy Pennings – Eigenaar PIT Premium Fitness

Wil je meer weten over onze aanpak? Of ben je nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen? Geef Thijs een belletje! Hij bespreekt graag de opties met je.

Bel Thijs | +31 (0)85 902 208

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp