Verover het hart van je klant met een sterke merkpositionering

Wij positioneren jouw merk gericht op de behoeftes en emoties van je klant. Voor een sterk imago en een betere klantenbinding.

Voor wie?

Voor alle bedrijven die zich willen onderscheiden van de concurrent door haar imago af te stemmen op het gedrag van haar doelgroep.

  • Wedentify klant Limex
  • Wedentify klant Liho

De kracht van een sterke positionering

Een goede positionering geeft richting aan jouw organisatie. Het zorgt voor structuur binnen het bedrijf en helpt bij het aantrekken en vasthouden van klanten. De juiste positionering is voor iedereen te begrijpen.

Onze aanpak

Belangrijk is dat de boodschap kort en helder is, zodat deze herkenbaar is en blijft hangen. Om jouw verhaal goed te vertellen verdiepen wij ons eerst in jouw merk en analyseren wij je doelgroep. Vervolgens stellen wij samen je bedrijfsdoelstellingen vast.

Bedrijfspositionering

Toe aan een imagoverbetering?

Nico helpt je graag met een sterke positionering.

Een sterke merkpositionering is meer dan alleen communiceren

Mensen beoordelen je op basis van je gedrag. Het hanteren van de juiste waarden en normen speelt hier een grote rol in. Maar het waarmaken van je merkbeloften is minstens net zo belangrijk.

Speel in op emoties

Een merkpositionering is niets anders dan de plek die jouw merk inneemt in hoofd en het hart van mensen. Het dringt door tot het onbewuste. Door in te spelen op emoties is het mogelijk om het beslisproces van consumenten te beïnvloeden.

Onze kracht

Wij zijn van mening dat een goede positionering niet gericht is op producten. Maar op de psychologische drijfveren van de klant. Onze strategieën zijn gericht op het psychologische en emotionele behoeftes van je doelgroep. Voor een sterk imago en een optimale klantenbinding.