Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met

Jezelf onderscheiden van de concurrentie, dat is toch wat je wilt? Met een scherpe positionering zetten we je precies op dat plekje in de markt neer, waar niemand anders gaat. Behalve je doelgroep natuurlijk!

De voordelen van merkpositionering

  • Een unieke positie in de markt
  • Een krachtig merkverhaal en boodschap
  • Onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten
“Klanten hebben tegenwoordig keuze te over. Dankzij een gedegen positionering claim je een unieke reden om met jouw merk in zee te gaan.”

Glenn JosemandersBrand Director / Strategisch copywriter

Glenn Josemanders

Onze visie op positioneren

Zeg nou zelf, waarom zou je uit dezelfde vijver willen vissen als je concurrenten? Het is toch veel slimmer om je eigen vijver te creëren? Helemaal voor jou alleen? Dat is nou precies wat we met een scherpe positionering voor jouw bedrijf kunnen betekenen! Je gaat waar niemand anders gaat. Je claimt wat geen enkele concurrent kan claimen. Hierdoor wordt het voor jouw doelgroep kraakhelder waarom ze voor jou moeten gaan. Logisch eigenlijk. Want wie kiest, wordt gekozen.

Ontdek jouw unieke positie in de markt

Maar hoe claim je nu jouw unieke plekje in die vijver? Of beter nog, de héle vijver? Om te beginnen moet je eerst weten wie je zelf bent en waar je voor staat. Daarna gaan we kijken hoe je markt in elkaar zit. Wie is jouw ideale klant? Wie zijn je concurrenten? Hoe communiceren ze en wat is hun boodschap? Doordat we alles tot in detail in kaart brengen, wordt het inzichtelijk waar jouw kansen liggen om te positioneren. En het wordt overduidelijk wat het onderscheidend vermogen van je organisatie is.

De juiste executie geeft je strategie vleugels

Een scherpe positionering helpt je om gericht en onderbouwd keuzes te maken. Je positionering is niks waard als deze slecht wordt uitgevoerd. Daarom werken we onze strategie uitvoerig uit naar concrete middelen, media en kanalen. Of het nu gaat om je boodschap, je uitstraling of de keuze voor de in te zetten communicatiemiddelen, alles wordt nu afgestemd op jouw unieke eigenschappen en je doelgroep. Je weet nu waar je jouw klanten kunt vinden. En potentiële klanten weten je te vinden. Je schiet niet meer met hagel maar met scherp.

Maarten Wijnen – Uitzuid

Vlug van begrip en analyse, beide voeten op de grond. Mooie spiegel die je voorgehouden wordt om er achter te komen wat je nu eigenlijk wil met je bedrijf, ik zeg Bellen!

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Ben jij klaar voor meer klanten?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp