Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met

Wij ontwikkelen een visuele identiteit die naadloos aansluit bij je merkidentiteit en positionering. En dan zul je niet alleen zelf voelen dat het klopt, je doelgroep zal je ook beter zien. Zo laten we mensen voor jou kiezen.

De voordelen van een visuele identiteit

  • Je product of merk is direct herkenbaar
  • Een consistent merk wekt vertrouwen op
  • Het draagt bij aan een positieve merkbeleving
“Als je echt wilt opvallen tussen de concurrentie en je doelgroep wilt binden, dan is een sterke visuele identiteit met een krachtig webdesign noodzakelijk.”

Thijs BerkersVisual Design / Developer

Thijs Berkers

Krijg grip op je imago

Een visuele identiteit laat zien wie je bent en waar je voor staat. Maar het bepaalt ook wat je uitstraalt en hoe je over wilt komen naar de buitenwereld. Met een visuele stijl die past bij de normen en waarden van je organisatie, stimuleren we de positieve beeldvorming rondom jouw merk.

Win het vertrouwen

Je ziet het meteen als er goed is nagedacht over de visuele identiteit. Het laat zien dat je jezelf als merk serieus neemt, maar het laat ook zien dat je met trots uitdraagt waar je voor staat. Het schept vertrouwen en verlaagt daardoor de drempel bij potentiële klanten om over te gaan tot actie.

Munitie om mee scherp te schieten

Om klanten aan te trekken moet je opvallen met een boodschap die raakt. Met een visuele identiteit die perfect past bij jou bedrijf, creëren we een passende stijl en sfeer waardoor de doelgroep niet alleen voor jou kiest, maar zich ook daadwerkelijk aan je verbindt.

Luc Nooijen – Deluxe Schuttingen

Wedentify heeft ons geholpen om onze website en huisstijl te ontwerpen zoals wij het ook voor ogen hadden. Als bedrijf krijgen we enkel positieve reacties op onze nieuwe website en stromen de offerte aanvragen binnen. Kortom ik kan Wedentify bij iedereen aanraden en zal dit ook zeker niet nalaten!

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Ben jij klaar voor meer klanten?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp