Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met

Wij ontwikkelen een unieke stijl die naadloos aansluit bij je identiteit en positionering. Het brengt jouw unieke verhaal tot leven en draagt bij aan het gewenste merkimago. Dat merk je niet alleen zelf, ook je doelgroep voelt en ziet dat het klopt.

De voordelen van een visuele identiteit

  • Je product of merk is direct herkenbaar
  • Een consistent merk wekt vertrouwen op
  • Het draagt bij aan een positieve merkbeleving
“Als je echt wilt opvallen tussen de concurrentie en je doelgroep wilt binden, dan is een sterke visuele identiteit met een krachtig webdesign noodzakelijk.”

Thijs BerkersVisual Design / Developer

Thijs Berkers

Krijg grip op je imago

Mensen hebben binnen enkele seconden een mening over een product, dienst of onderneming. Met een visuele stijl die past bij de normen en waarden van je merk, stimuleer je de positieve beeldvorming rondom jouw organisatie.

Win het vertrouwen

Je ziet het meteen als er goed is nagedacht over de visuele identiteit. Het laat zien dat je jezelf als merk serieus neemt, maar ook dat je met trots uitdraagt waar je voor staat. Het schept vertrouwen en verlaagt daardoor de drempel bij potentiële klanten om over te gaan tot actie.

Creëer aantrekkingskracht

Met een visuele identiteit die perfect past bij jou bedrijf, creëer je een passende stijl en sfeer waardoor je doelgroep niet alleen voor jou kiest, maar zich ook daadwerkelijk aan je verbindt. Nieuwe klanten aantrekken met een boodschap die raakt, dat wil jij toch ook?

Luc Nooijen – Deluxe Schuttingen

Wedentify heeft ons geholpen om onze website en huisstijl te ontwerpen zoals wij het ook voor ogen hadden. Als bedrijf krijgen we enkel positieve reacties op onze nieuwe website en stromen de offerte aanvragen binnen. Kortom ik kan Wedentify bij iedereen aanraden en zal dit ook zeker niet nalaten!

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Ben jij klaar voor meer klanten?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos

Wat is een visuele identiteit?

Een visuele identiteit is het gezicht van je organisatie. Het zijn de zichtbare elementen die jouw organisatie concreet en herkenbaar maken. Het is een visuele weergave van je identiteit en positionering, uitgewerkt in alle gewenste communicatiemiddelen.

Onze aanpak

Aangezien je visuele stijl het uithangbord vormt van je organisatie, hechten wij veel waarde aan een krachtige onderbouwing en consistentie in de uitvoering.

Stap 1 – MerkIdentiteit en merkpositionering als basis

Hoe je communiceert is van enorme invloed op hoe je overkomt bij je klanten. Wat het logo moet uitdragen, welke kleuren bij jou passen en welke vormen je kan gebruiken is dus afhankelijk van je identiteit, je ambities en je positionering. Daarom willen we je eerst door en door leren kennen voordat we aan je nieuwe stijl gaan beginnen.

Stap 2 – Stijl ontwikkelen

Pas als we je dna te pakken hebben, doen we voorstellen voor onder andere het kleurgebruik, je tone of voice en het gebruik van afbeeldingen en iconen. We gaan zo diep als jij maar wilt.

De nieuwe stijl presenteren we in de vorm van een Brand Board. Een Brand Board is een verzameling stijlelementen waardoor je in een oogopslag inzicht krijgt in de nieuwe uitstraling, het kleurenpalet, de kracht van het logo en de samenhang tussen typografie en het beeldgebruik.

Stap 3 – Nieuwe huisstijl vastleggen in BrandBook

Zoals aangegeven hechten wij veel waarde aan consistentie. Om allerlei reden merken we dat dit in de praktijk snel verloren gaat. Daarom leggen we je nieuwe huisstijl vast in een brandbook (een huisstijl handboek). Zo kun je altijd controleren of je nieuwe uitingen de juiste uitstraling hebben.

Tijd om je visuele identiteit aan te scherpen

Heb je een negatief imago of komt je uitstraling en verhaal op de website niet meer overeen met de werkelijkheid? Plan dan zelf een gesprek in en laat je adviseren door onze specialisten.

Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp