Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met

Een webdesign met superpowers, dat wil jij toch ook? Bij Wedentify bouwen we niet zo maar websites. We ontwikkelen online salesmachines die commerciële kansen benutten. Wij laten je groeien en winnen met je website.

De voordelen

  • Gebruiksvriendelijk en responsive
  • Omzet verhogend
  • Betere vindbaarheid in Google

De eerste klap is een daalder waard

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Daarom zien we jouw website ook als een online ‘extra large’ visitekaartje met superpowers! Een sterk webdesign is volgens ons de meest efficiënte manier om (potentiële) klanten binnen te halen. En die eerste indruk wordt niet alleen bepaald door het ontwerp van je website. Ook de gebruiksvriendelijkheid is hierbij van groot belang. Een website die gedateerd is, werkt niet in je voordeel. Hetzelfde geldt voor een website die aan alle kanten hapert, of veel tijd nodig heeft om te laden.

Wij bouwen websites die je bedrijf laten groeien

Je website staat met stip bovenaan als het gaat om middelen waarmee je jouw merk onderscheidend in de markt kunt zetten. We zetten online marketing en automation in om je website de spierballen te geven die je nodig hebt om te scoren. Sterker nog, om te winnen! Een website is namelijk veel meer dan een mooi visueel ontwerp. Ook de menustructuur, de wijze waarop de site werkt en de mate waarin mensen de informatie kunnen vinden die ze zoeken, dragen bij aan de online beleving van jouw merk bij de doelgroep waar jij naar op zoek bent.

Volledig ingericht op het behalen van succes

Wat is de ware reden van het bezoek aan jouw website? Wat zijn de wensen van je doelgroep? Wat willen ze weten? Wat zijn hun latente behoeftes? Als je dat weet, heb je goud in handen. Daarom gaan we eerst het gedrag van je bezoekers onderzoeken. Vervolgens gaan we kijken wat hun achterliggende behoeften en problemen ze hebben. Als we dat weten, kunnen we met een gerichte strategie heel slim inspelen in op deze concrete klantbehoeften. Het resultaat is een website die zowel past bij jouw identiteit als je doelgroep, en interesse omzet in actie!

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Geheel vrijblijvend en kosteloos
Snel meer informatie - 06 46627579
Stel ons je vraag via WhatsApp