Een slecht webdesign is een gemiste kans bij potentiële nieuwe klanten

Je website is eigenlijk je extra large online visitekaartje met superkrachten. Je kunt aan de hele wereld vertellen wie je bent, wat je doet, waarom je dat doet en hoe goed je erin bent. En het is de enige plek waar jouw concurrenten nooit zullen zijn. Een goede website zit boordevol kansen. Wij laten je winnen met je website. En dat is toch wat je wilt?

Ja, dat wil ik

De eerste klap is een daalder waard

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Een goede website is dan ook de meest efficiënte manier om (potentiële) klanten binnen te halen. En die eerste indruk wordt niet alleen bepaald door het ontwerp van je website. Ook de gebruiksvriendelijkheid is hierbij van groot belang. Een website die gedateerd is, werkt niet in je voordeel. Hetzelfde geldt voor een website die aan alle kanten hapert, of veel tijd nodig heeft om te laden. 

Doelgericht en met resultaat

Je website staat met stip bovenaan als het gaat om middelen waarmee je jouw merk onderscheidend in de markt kunt zetten. Een website is namelijk veel meer dan een mooi visueel ontwerp. Ook de menustructuur, de wijze waarop de site werkt en de mate waarin mensen de informatie kunnen vinden die ze zoeken, dragen bij aan de online beleving van jouw merk bij de doelgroep waar jij naar op zoek bent.

Volledig gericht op de behoeften van je doelgroep

Wat is de ware reden van het bezoek aan jouw website? Daarom gaan we eerst het gedrag van je bezoekers onderzoeken. Vervolgens gaan we kijken wat hun achterliggende behoeften en problemen ze hebben. Als we dat weten, kunnen we met een gerichte strategie heel slim inspelen in op deze concrete klantbehoeften. Het resultaat is een website die zowel past bij jouw identiteit als je doelgroep.

Bram Bruggenwerth – Bruggenwerth Timmerwerken

Het klinkt als een open deur, maar juist in ons vak merk je snel het verschil in kwaliteit en professionaliteit.