Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met

Een website met superpowers, dat wil jij toch ook? Bij Wedentify bouwen we niet zo maar websites. Wij ontwikkelen websites die jouw verkopen een boost geven. Doelgericht en met resultaat.

De voordelen van een sterk webdesign

  • Het verhoogt je conversie
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed vindbaar in Google
“Een goede website is de basis van je marketingsucces. Dat vraagt het nodige qua design, techniek en content, maar het betaalt zich dik terug.”

Thijs BerkersVisual Designer / Developer

Thijs Berkers

Gebruiksvriendelijk en snel

Een website die gedateerd is, werkt niet in je voordeel. Hetzelfde geldt voor een website die aan alle kanten hapert, of veel tijd nodig heeft om te laden. Onze maatwerk websites zijn snel en sluiten perfect aan op de behoefte van je doelgroep én het imago van je bedrijf.

Doelgericht en winstgevend

Alle websites die wij maken zijn gericht op jouw diensten en het realiseren van klanten. Of je nou tickets gaat verkopen of nieuwe klanten wilt aantrekken. Wij zorgen ervoor dat je website ingericht is om dat doel te behalen. En daarbij is elk detail belangrijk.

Vindbaar in Google

Een website zonder bezoekers is nutteloos. Maar veel bezoekers staat niet gelijk aan succes. Het draait allemaal om het binnenhalen van de juiste bezoekers die opzoek zijn naar jouw product of dienst. Wij zorgen ervoor dat je website zowel technisch als functioneel goed is opgebouwd en voldoet aan de richtlijnen van Google. Zodat jouw website jarenlang goed blijft scoren in de zoekmachines.

Timo Smits – Timo’s Kitchen

Bij Wedentify proefde ik direct dat ze de juiste ingrediënten en kennis in huis hebben om mij als startende ondernemer in de markt te zetten.

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Ben jij klaar voor meer klanten?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos

Het belang van een sterk webdesign

Een website is één van de belangrijkste online communicatiemiddelen. Pas als een website naadloos aansluit op wie je bent, waar je organisatie voor staat en wat je te bieden hebt, win je het vertrouwen van je klant. En helpt de website bij het realiseren van je online doelstellingen.

Onze aanpak

Bij Wedentify draait alles om het creëren van de juiste merkbeleving. Daarom richten wij ons eerst op jouw organisatie en daarna op je doelgroep. En staat het ontwerp altijd in dienst van de gebruikerservaring (UX).

Stap 1 – Focus op jouw onderneming

Een bedrijf op de juiste manier als merk online te positioneren lukt alleen als je elkaar goed leert kennen, als je de markt kent en als je weet wie de belangrijke spelers zijn. Het is noodzakelijk om te weten waarom mensen zich aan jouw willen verbinden, hoe je relevant bent voor je doelgroep en onderscheidend ten opzichte van de concurrentie.

Met andere woorden, we kijken eerst of je merkidentiteit en merkpositionering op orde is voordat we aan verder gaan.

Stap 2 – Strategie gebaseerd op kooppersona’s

De belangrijkste focus bij het ontwerpen van een website zijn de gebruikers. Hoe overtuig je bezoekers en stimuleer je bewust de motivatie van de gebruiker? Er zijn verschillende principes toe te passen die het gewenste gedrag beïnvloeden. De basis van al deze principes zijn gebaseerd op hoe mensen beslissingen maken.

Wij brengen in kaart hoe je deze principes in moet zetten. Het helpt ze bij de beslissing om wel of niet met jou in zee te gaan. En daar draait alles om. Bezoekers op je website zijn leuk, maar ons doel is om van die bezoekers klanten te maken.

Stap 3 – Doelstellingen bepalen en content inventariseren

Nu we de behoefte van je (beoogde) bezoekers in kaart hebben gebracht. Vertalen we die behoefte van je doelgroep én jouw wensen naar conversie-doelen op de website. Om vervolgens de werking van je website te bepalen met behulp van wireframes.

Nu de inhoud van je website is afgekaderd. Bekijken we welke content aanwezig is, welke content gecreëerd moet worden en wie daar verantwoordelijk voor is.

Stap 4 – Design (UI & UX)

Klanten overtuigen begint met indruk maken. Om het creëren van ervaringen die bezoekers verder helpen en enthousiast maken voor je producten en diensten.

Onze webdesign specialisten houden bij het ontwerp rekening met performance, zoekmachine optimalisatie en conversie. Onderscheidend zijn, met zo min mogelijk toeters en bellen. Dat is in onze ogen de kunst van modern webdesign.

Stap 5 – Development (Frontend & Backend)

Het definitieve ontwerp zetten we via de laatste technieken (HTML5, CSS3) om naar een snelle, goed werkende website. De basis voor onze websites en webshops is het flexibele content management systeem: WordPress. Wil je echter inspelen op beleving en animaties dan is een Headless CMS, zoals Storyblok, met Nuxt.js als javascript frontend een optie.

SEO geoptimaliseerd
We zorgen voor een SEO vriendelijke technische basis waar Google vrolijk van wordt. We houden rekening met title tags, headers, schema.org en de snelheid van je website. Zo heb jij de juiste basis om te winnen in Google.

Onderhoud en support
Uiteraard verzorgen we na het opleveren van je website ook het onderhoud en de support. We zorgen voor updates, back-ups, beveiliging, optimalisatie van de database, verwijdering van spamreacties en nog veel meer. Hierdoor kun jij zorgeloos ondernemen en focussen op je eigen klanten.

Stap 6 – Optimalisatie (CRO & SEO) en doorontwikkeling

Zoekmachine- en conversie optimalisatie is een doorlopend proces. Door eenmalig een aantal goede teksten te schrijven en je website in te richten sta je helaas niet permanent bovenaan de zoekresultaten, er komt veel meer bij kijken om betere posities te realiseren. En als je eenmaal op een gewenst niveau bent is het ook nog eens de kunst om daar te blijven. De concurrentie zit namelijk niet stil en zoekmachines blijven hun algoritmes continue ontwikkelen.

Optimalisatie Hotjar
De eerste 3 maanden nadat je website online is gegaan analyseren we je site waarbij we de je site. Het doel van de analyse is om pijnpunten in kaart te brengen die mensen weerhouden een actie te ondernemen. Daarnaast brengen we duidelijk de verbeterpunten van de website in kaart.

Stap 7 – Merkbekendheid vergroten

Een website zonder bezoekers is doelloos. Daarom is het vergroten van je naamsbekendheid een logische vervolgstap. Ook al wordt deze regelmatig vergeten of overgeslagen. 

Met diverse online marketing werkzaamheden of een creatieve activatiecampagne vergroten wij je naamsbekendheid en zichtbaarheid. Zodat je website de bezoekersaantallen krijgt die het verdiend.

Klaar voor online succes?

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp