Een website laten maken die jouw bedrijf laat groeien? Klaar voor de volgende stap?

Wij ontwikkelen websites vanuit jouw identiteit, gericht op je bedrijfsdoelstellingen. Voor een betere naamsbekendheid en meer omzet.

Voor wie?

Wij maken websites voor organisaties die net als wij geloven in de kracht van een sterke online identiteit. Is je website niet meer up-to-date, zijn je werkzaamheden verandert of past hij niet meer bij je huidige uitstraling?

Wij analyseren je huidige website en brengen je pijnpunten en mogelijkheden in kaart. Samen stellen we de juiste strategie op samen om je website weer winstgevend te maken.

  • Wedentify klant Limex
  • Wedentify klant Liho

De kracht van branding binnen je website

Een goede website sluit aan bij de essentie van je merk en leidt bezoekers direct naar de juiste informatie. Herkent een klant zichzelf in jouw online visitekaartje en vindt hij de juiste content. Dan is de kans groot dat hij overgaat tot aankoop. De juiste uitstraling en structuur werkt dus conversie verhogend.

Goed vindbaar in Google

Om op de juiste zoekwoorden gevonden te worden ontwikkelen wij samen een contentstrategie, gebaseerd op jouw zoekwoorden. Daarnaast houden wij rekening met de SEO richtlijnen van Google voor optimaal resultaat.

Wedentify - branding & development

Wil je ook hoger scoren in zoekmachines?

Onze aanpak

Wij werken met een ontdekkingsfase bestaande uit twee sessies. Hierin gaan we tot de kern van je bedrijf, leggen wij je doelstellingen vast, bepalen wij het aantal verschillende pagina’s en de gewenste functionaliteiten. Tot slot stellen wij een functioneel ontwerp op en een definiëren wij een sitemap.

Op basis van het bovenstaande ontvang je vervolgens een uitgebreide kostenindicatie.

Bij goedkeuring op de kostenindicatie gaan wij verder met het opstellen van wireframes en het design. Om hem zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken ontwikkelen wij daarna een prototype. Bij goedkeuring op dit prototype beginnen wij pas met de techniek.

Wij maken gebruik van de volgende technieken

Gebruiksvriendelijke website laten maken

Wij ontwikkelen onze websites en webshops met behulp van WordPress. Wij maken geen gebruik van templates maar onze specialisten ontwikkelen deze zelf. Dit zorgt voor compacte, schone code wat bijdraagt aan een snelle en stabiele website die voldoet aan de richtlijnen van Google.

Onze kracht

Onze kracht zit hem in de combinatie van technische, strategische en design kennis. Twijfelt onze designer over de opbouw van een pagina dan overlegt hij dit direct met onze content specialist. Door onze korte lijntjes en in huis kennis werken wij snel naar een goed eindresultaat.

Wat kost zo’n website dan?

Voor deze ontdekkingsfase – hierboven omschreven bij “onze aanpak” – hanteren wij een vast bedrag.

Na deze fase ontvang je van ons een gedetailleerde kostenindicatie gebaseerd op de bevindingen en wensen uit onze eerste sessies.
Wij adviseren je om jezelf niet blind te staren op de eventuele kosten. Want een goede website levert veel meer op dan dat hij gekost heeft.

Bekijk ook onze website abonnementen.

De website is er, en dan?

Bij de oplevering van de website geven wij altijd een training zodat je zelf de website kunt beheren. Daarnaast zorgen wij voor de updates, back-ups, beveiliging en nog veel meer zodat jij je volledig kunt focussen op je eigen werkzaamheden en klanten.

Wil je ook (door)groeien met je onderneming? Neem nu contact met ons op voor een professionele en winstgevende website.

Thijs Dorsers – Holland Robotics

Wedentify heeft voor Holland Robotics de bestaande website super omgezet naar een WordPress website vanuit een ander CMS. Ze hebben ook opmaat extra features voor het beheren van community ontwikkeld. In dit totale project en proces hebben ze goed meegedacht en nog enkele verbeteringen aan de website toegevoegd. Wij zijn een zeer tevreden klant.

Erwin Maas – Sociaal Kapitaal

Het samenwerken met Wedentify ervaar ik als bijzonder prettig. Dankzij persoonlijk contact, het nakomen van gemaakte afspraken & deadlines en de realisatie van een strak ontwerp, hebben er voor gezorgd dat we samen tot een fraai eindresultaat zijn gekomen voor onze gezamenlijke klant!