Stock foto
Delen
  • twitter
  • linkedin
  • facebook

Je hebt alles tot in de puntjes geregeld. Je website bevat de mooiste producten en het meest uitgebreide dienstenpakket. Maar toch weten potentiële klanten je website niet te vinden. Kortom je bent niet online zichtbaar. Wat nu?

Online zichtbaarheid vergroten begint met positioneren

Om te beginnen, je mist raakvlakken met je doelgroep. Je wordt niet herkent of je bent simpelweg niet interessant genoeg. Online zichtbaarheid vergroten begint daarom met positioneren. Met een scherpe positionering onderscheid je jezelf van de concurrentie, laat je zien waar je als bedrijf voor staat en wat jou uniek maakt. Het zorgt voor relevantie en aansluiting bij je doelgroep.

Het belang van een zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoorden onderzoek is uitermate geschikt om te inventariseren welke diensten belangrijk zijn voor de vindbaarheid van jouw bedrijf. Met een zoekwoordenonderzoek achterhaal je de zoektermen die je doelgroep gebruikt om jouw producten te vinden.

Een zoekwoorden onderzoek geeft letterlijk inzicht in het zoekgedrag van je doelgroep. En brengt de kansen op SEO gebied in kaart. Het geeft een sterke fundering voor een contentstrategie om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Relevantie is key

Nu je inzichtelijk hebt hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en kunt binden. Is het tijd om je communicatie onder de loep te nemen. Verwerk de gevonden zoektermen in je huidige content en zorg ervoor dat je aansprekende diensten goed bereikbaar zijn. Het toepassen van relevante zoekwoorden zorgt voor het behalen van meer leads, klanten en omzet. Kortom; des te relevanter de zoekwoorden in je content, des te meer online resultaat!

De magie van nieuwe content

Het is van groot belang dat je ook actief nieuwe content blijft plaatsen. Wie beter zichtbaar is, wordt beter vindbaar. En dat leidt direct tot meer bezoekers. Schrijf blogartikelen over je expertises. Laat cases zien van tevreden klanten en ben aanwezig op social media. Unieke content delen zorgt namelijk voor een grotere betrokkenheid bij je bedrijf. Klinkt logisch toch? Het is allemaal geen hocus pocus.

De magie van nieuwe content

Online zichtbaarheid zijn vergt een winnaars mentaliteit

Je online zichtbaarheid vergroten is geen sprint, maar een marathon. Het is een proces van de lange adem. Waarin de aandacht grijpen van je doelgroep niet voldoende is. Je moet het vast weten te houden. 

Het creëren van nieuwe content kan vermoeiend zijn. Zodra je aandacht verslapt en creativiteit ontbreekt, gaat de kwaliteit achteruit.  Onthoud daarom goed: Kwalitatieve content maakt nog altijd het meeste impact. Zowel op je doelgroep als op de zoekmachines. Deel daarom nooit berichten puur om het delen. Want inhoudsloze berichten doen afbreuk aan je bedrijfsimago.

Je online zichtbaarheid vergroten met Wedentify

Heb je moeite om creatief te zijn, heb je hulp nodig om raakvrlakken te creëren bij je doelgroep? Of heb je simpelweg geen tijd of zin om je eigen content te schrijven? Besteed het dan uit!

Bij Wedentify kennen we alle tips, tricks, in’s & out’s om je merk online te laten schitteren als de poolster. 

Automatisch updates ontvangen?

Geen zin om continu onze website in de gaten te houden? Meld je dan hieronder aan en we houden je automatisch op de hoogte per mail. (We beloven je niet te spammen)

Nieuwsbrief

Naam

Gerelateerde berichten

Stock foto
In

Grijp écht de aandacht met storytelling

Storytelling is de kunst van het verhalen vertellen. Verhalen die emoties opwekken. Vermaken. Intrigeren. Je laten huilen of juist lachen. kortom; verhalen die de aandacht stevig vastgrijpen.

Stock foto
In

Grijp de aandacht van je doelgroep met content

Content creatie; Het creëren van relevante content waar je doelgroep behoefte aan heeft. Content die pakt, boeit, zichzelf automatisch verspreid als een virus. En natuurlijk lekker weg leest.  De voordelen van content creatie Grijp de aandacht Zodra je doelgroep merkt dat ze een verkoopverhaal lezen, haken ze af. Effectieve content is gericht op de doelgroep, niet […]