Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Delen Likes
0

17 oktober 2021 was het eindelijk weer zover: De Gelderse Derby, NEC – Vitesse, stond op het programma. 4 jaar hadden we erop moeten wachten.  Voor mij werd het sowieso de eerste derby in het stadion. De verwachtingen waren dus hoog.

Maar een feest werd het niet. Naast de nederlaag en beschamende rellen na de wedstrijd, ging het ook in het stadion mis – Het uitvak vol feestende Arnhemmers zakte in elkaar.

Zelf zat ik in de hoek van het stadion, aan de kant van het uitvak. Met eigen ogen zagen we de supporters van de tegenpartij omlaag zakken en gered worden door een onderliggende container. Een goede afloop gelukkig, maar schrikken was het wel.

Het stadion ging natuurlijk dicht en werd grondig onderzocht. Daaruit kwam naar voren dat er scheuren in de tribunes zaten. Daar moest dringend wat aan gedaan worden.

En zo geschiedde. De tribune werd hersteld en het stadion werd veilig verklaard. En blij dat ik en de andere supporters waren; we mochten weer naar ons Eniesee!

Die blijdschap was van korte duur. Fast forward naar februari 2022. Sinds het instorten van de tribune hebben we maarliefst één wedstrijd bij mogen wonen (0-2 nederlaag, het zit ook niet mee..).

Gisteren hoorde ik namelijk op de radio dat er ook twijfels waren over de veiligheid van het dak van het stadion.

Gaan we weer, dacht ik.

De tribunes zijn dan wel verstevigd, maar het oude stadion heeft duidelijk nog meer problemen. Vandaag is dat het dak, wie weet waar we over een maand weer mee zitten.

Ik heb een seizoenkaart gekocht met het doel om in het stadion naar de wedstrijden wil kijken. Door de aanhoudende problemen wordt dit doel alleen niet vaak bereikt. Dan begin je toch te twijfelen over het verlengen van die seizoenkaart.

Zoals mijn liefde voor voetbal en NEC de reden waren dat ik het Goffertstadion bezocht, hebben de bezoekers van jouw website ook een bepaald doel voor ogen. 

Is het voor bezoekers te lastig om op jouw website van A naar B te komen en hun doel te bereiken? Dan daalt het vertrouwen. En haken ze af. 

Het is dus essentieel dat je website van begin tot eind goed in elkaar zit, en voorziet in de behoeftes van jouw doelgroep. Zo niet, dan ga jij weinig seizoenkaarten verkopen.

Wil je voorkomen dat jouw stadion instort met al je potentiële klanten op de tribune? Laat dan je website analyseren door ons en ontdek de scheuren in je fundering. Neem maatregelen voordat de hele boel instort.

Je zal vast denken. Thijs supporter van NEC. Zijn hart ligt toch bij het blauw/wit van FC Eindhoven? Dat klopt. Dit artikel is geschreven door Bram. Content marketeer bij Wedentify. Je zal vaker van mij horen via deze weg!

Vorige: Daar gaat je reputatie Volgende: De kracht van luisteren
Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp