Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Delen Likes
0

Er was ooit een jongen uit Freehold, New Jersey die zong over racende auto’s, de snelweg op scheuren en ervandoor gaan. Nummers als “Thunder Road”, “Racing in the Streets” en zijn grote doorbraak “Born to Run” spreken daarin boekdelen. 

In “Born to Run” zingt hij zelfs het volgende over zijn geboortedorp: “Oh, baby this town rips the bones from your back. It’s a death trap, it’s a suicide rap”. Geen lichte uitspraken als je het mij vraagt.

De boodschap is duidelijk: Bruce Springsteen, want daar hebben we het over, wilde zo ver mogelijk weg van zijn kleine geboortedorpje op het platteland van New Jersey. Het liefst met piepende banden, om nooit meer terug te komen.

46 jaar na het uitbrengen van “Born to Run woont de beste man in Colts Neck, New Jersey. Volgens Google Maps ongeveer 11 minuten rijden vanaf zijn geboorteplaats Freehold. 

Tot zover het “we gotta get out while we’re young”. 

En die teksten over scheurende auto’s? Die zijn geschreven door een jongen die helemaal geen rijbewijs had.

Een beetje ironisch is het wel, zo gaf Mr. Born to Run zelf ruiterlijk toe tijdens zijn ‘Springsteen on Broadway’-show in 2017. Hij voelde zich een beetje een bedrieger. Maar hij is wel zichzelf gebleven.

Na ruim 50 jaar in het vak is hij nog steeds een man uit New Jersey die muziek maakt over en voor de gewone man. Ook de auto’s en snelwegen zijn nog altijd niet uit zijn teksten weg te denken.

En dat wordt gewaardeerd. Die jongen uit het kleine Freehold is uitgegroeid tot een wereldster. En dat allemaal door vast te houden aan de kernwaarden waarin hij vanaf het prille begin geloofde.

Bruce Springsteen is authentiek, en daar houden mensen van. Jouw klanten ook. Zij doen het liefst zaken met organisaties die écht zijn, en echt blijven.

De sleutel tot een authentiek merk zijn de kernwaarden waar je als bedrijf in gelooft. Deze waarden geven je focus, houvast en sturing in alles wat je als organisatie doet. Zo blijf je altijd jezelf en trek je trouwe klanten aan. Hoe groot en succesvol je ook wordt. 

Benieuwd wat kernwaarden voor jouw bedrijf kunnen betekenen lees je hier? Of maak een afspraak via https://calendly.com/wedentify/.

Vorige: Hè, wie zijn die geel/zwarte? Volgende: Vijf spelen op rij de beste!
Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp