Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Delen Likes
0

Regelmatig loop ik tussen de middag bij onze buren binnen om te lunchen. Naast ons zit Markt 8, een schitterend Grand Café dat in de lockdown helemaal verbouwd is. 

Ook al ben ik er na de opening al meerdere keren geweest, een excuus om daar weer te gaan lunchen is zo verzonnen.

Het is inmiddels 12 uur en mijn maag begint al zachtjes te knorren. Ik doe mijn laptop dicht, pak mijn jas en samen met Bram lopen we naar Markt 8 toe.

Bij binnenkomst worden we begroet door een enthousiaste barman. Die vriendelijk naar een leeg tafeltje voor twee wijst waar wij kunnen plaatsnemen.

Op tafel staat een houder met daarin een drank- en menukaart. Een van de weinige dingen die niet veranderd zijn tijdens de grondige verbouwing. Heel verrassend is dat niet want ze staan bekend om de kwaliteit van het eten.

Ik klap de menukaart open en door de vele opties merk dat ik direct begin te twijfelen. Ga ik weer voor een broodje carpaccio? Of toch een club sandwich met zalm? Of een tosti? Of lekker een broodje hamburger. Het is tenslotte toch al woensdag hoor ik mij denken.

De bij onze tafel aangekomen barman ziet mij twijfelen. ‘Ik zelf ga regelmatig voor carpaccio’, zegt hij. ‘Klinkt goed’, zei ik. ‘Lekker’. Mijn twijfel was per direct verdwenen en enkele minuten later zat ik te genieten van een heerlijk broodje carpaccio.

Net zoals de barman mij hielp met het kiezen van een lunch, is het voor jouw bedrijf ook ontzettend belangrijk om te weten wie je klanten zijn. En te helpen met kiezen.

Je doelgroep heeft tegenwoordig keuze te over. Ze bepalen zelf waar, wanneer en bij wie ze klant worden.

Met een krachtige positionering leer jij je beste klanten kennen en onderscheid jij je van alle concurrenten. Zo weet je exact waar je klanten behoefte aan hebben en hoe jij je aanbod hierop af kunt stemmen. Zodat je ook met 100% zekerheid kunt zeggen dat jouw broodje carpaccio echt de lekkerste en de beste keuze is.

Hoe je dat voor elkaar krijg, leg ik je graag uit in een gesprek. Wat mij betreft bespreken we de mogelijkheden tijdens een lekker lunch.

Een afspraak inplannen doe je simpel zelf via de volgende link https://calendly.com/wedentify/.

Volgende: Hè, wie zijn die geel/zwarte?
Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp