Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met

Wij maken webshops die die écht voor je werken. Snel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Welke producten je ook hebt, met onze resultaatgerichte webshops verkoop je ze direct.

De voordelen van onze webshops

  • Conversiegericht
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geoptimaliseerd voor Google
“Doordat een webshop voor iedereen op elk gewenst moment toegankelijk is, kunnen je klanten op de voor hen gewenste momenten shoppen.”

Thijs BerkersVisual Designer / Developer

Thijs Berkers

Gericht op conversie 

Van bezoekers klanten maken. Daar zijn wij heer en meester in. Wij kennen alle tips en tricks om jouw bezoekers te verleiden. En maken het shoppen voor de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk. Want een klantgerichte webshop, is een webshop die verkoopt.

Makkelijk te beheren

Onze webshops maken het makkelijker, ook voor jou. We besparen je het technische verhaal, want dat heb je dankzij het eenvoudige beheersysteem ook helemaal niet nodig. Van productcatalogus en kortingscodes tot aan marketing. Je regelt het eenvoudig zelf. Waardoor je tijd over om te doen waar jij goed in bent.

Volledig op maat

Wij ontwikkelen een e-commerce platform die perfect aansluit bij jouw wensen. Van mobielvriendelijke webshops die scoren in zoekmachines tot en met complexe integraties. Daag ons maar uit. Wij kunnen al je dromen realiseren. 

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Ben jij klaar voor meer klanten?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos

Een webshop beginnen

Vrijwel iedereen kan zomaar een eigen webshop beginnen. Maar wil je er een goed inkomen uit halen dan zal je flink aan de bak moeten. We stellen vragen en achterhalen samen met jou of je webwinkel toegevoegde waarde heeft en waarom.

Onze aanpak

De werkwijze die wij hanteren voor het ontwikkelen van een webshop komt grotendeels overeen met onze aanpak voor een corporate website. Het verschil zit hem in de voorbereiding,

Stap 1 – Focus op jouw onderneming

Een bedrijf op de juiste manier als merk positioneren lukt alleen als je elkaar goed leert kennen, als je de markt kent en als je weet wie de belangrijke spelers zijn. Het is noodzakelijk om te weten waarom mensen zich aan jouw willen verbinden, hoe je relevant bent voor je doelgroep en onderscheidend ten opzichte van de concurrentie.

Met andere woorden, we kijken eerst of je merkidentiteit en merkpositionering op orde is voordat we aan verder gaan.

Stap 2 – Strategie gebaseerd op klantreis en kooppersona’s

Het online-aankoopproces is veel meer dan alleen een product uitkiezen en betalen. Het verloopt in opbouwende stappen die allen bijdragen aan de klantervaring. Een misstap en je bent de aandacht van de klant kwijt. 

Een uitgedachte strategie is daarom noodzakelijk om van je webwinkel een succes te maken.  Daarom verdiepen wij ons graag eerst in je (beoogde) klanten. Zodat we exact weten waarom ze jouw producten willen kopen en hierop kunnen inspelen..

Stap 3 – Doelstellingen bepalen en benodigde content inventariseren

Nu we de behoefte van je (beoogde) bezoekers in kaart hebben gebracht. Vertalen we die behoefte van je doelgroep én jouw wensen naar conversie-doelen van je webshop. Om vervolgens de gebruiksvriendelijkheid te bepalen met behulp van wireframes.

Nu de inhoud is afgekaderd. Bekijken we welke content aanwezig is, welke content gecreëerd moet worden en wie daar verantwoordelijk voor is.

Stap 4 – Design (UI & UX)

Klanten overtuigen begint met indruk maken. Om het creëren van ervaringen die bezoekers verder helpen en enthousiast maken voor je producten en diensten. Alles draait hierbij om de totale gebruikerservaring omdat deze een grote impact heeft op je conversie en gemiddelde bestelwaarde.

Onze designers kijken daarom naar het overkoepelende plaatje en niet naar afzonderlijke elementen. Al houden we in het ontwerp natuurlijk rekening met verschillende verkooptechnieken.

Stap 5 – Development (Frontend & Backend)

Het definitieve ontwerp zetten we via de laatste technieken (HTML5, CSS3) om naar een snelle, goed werkende e-commerce platform. Al onze websites en webshops zijn maatwerk. Wij schrijven alle code zelf en maken geen gebruik van aangekochte thema’s.

Afhankelijk van jouw wensen ontwikkelen wij je webwinkel met behulp van WooCommerce, Shopify of een Digital Experience Platform.

SEO geoptimaliseerd
We zorgen voor een SEO vriendelijke technische basis waar Google vrolijk van wordt. We houden rekening met title tags, headers, schema.org en de snelheid van je webshop. Zo heb jij de juiste basis om te winnen in Google.

Onderhoud en support
Uiteraard verzorgen we na de oplevering  ook het onderhoud en zijn we te bereiken voor support werkzaamheden. We zorgen voor updates, back-ups, beveiliging, optimalisatie van de database, verwijdering van spamreacties en nog veel meer. Hierdoor kun jij zorgeloos ondernemen en focussen op je eigen klanten.

Stap 6 – Optimalisatie (CRO & SEO) en doorontwikkeling

Zoekmachine- en conversie optimalisatie is een doorlopend proces. Door eenmalig je productpagina’s in te richten sta je helaas niet permanent bovenaan in de zoekresultaten. En als je eenmaal op een gewenst niveau bent is het ook nog eens de kunst om daar te blijven. De concurrentie zit namelijk niet stil en zoekmachines blijven hun algoritmes continue ontwikkelen.

Optimalisatie Hotjar
De eerste 3 maanden nadat je webshop online is gegaan analyseren we je site met behulp van Hotjar. Het doel van de analyse is om pijnpunten in kaart te brengen die mensen weerhouden een actie te ondernemen. Daarnaast brengen we duidelijk de verbeterpunten van de website in kaart.

Stap 7 – Merkbekendheid vergroten

Een webshop zonder bezoekers is doelloos. Daarom is het werken aan je merkbekendheid een logische vervolgstap. 

Met diverse online marketing werkzaamheden of een creatieve activatiecampagne vergroten wij je naamsbekendheid en zichtbaarheid. Zodat je webshop de bezoekersaantallen krijgt die het verdiend.

Dus jij wilt een webshop laten maken?

Kies dan voor onze maatwerk oplossingen die je verkopen een boost geven!

Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp