Geheel vrijblijvend en kosteloos
Klanten beoordelen ons met een 4.8
Focus Wij kunnen helpen met
Website
www.vanmoorselbv.nl
Opdrachtgever
Van Moorsel Administratie & Advies

Introductie

Eerlijk advies over jouw financiële mogelijkheden

Van Moorsel is een kleinschalig administratie- en adviesbureau uit Asten. Ze helpen ondernemers met hun administratie, aangiftes en de overige financiële huishouding, zodat zij zich kunnen focussen op wat ze het liefst doen; Ondernemen. Van Moorsel heeft als visie dat iedereen, zowel zakelijk als particulier, beschikking moet kunnen hebben tot een goede, betaalbare boekhouder.

Van Moorsel Administratie & Advies

Uitdaging

Duidelijkheid en toekomstbestendig

Dat er meer uit het bedrijf te halen viel, was Henk (eigenaar) snel duidelijk. De oude bedrijfsnaam ‘Mover-Asten’ werd regelmatig verkeerd uitgesproken. En wekte verwarring op over de werkzaamheden die ze verrichten. ‘Is het nu een financieel adviesbureau of is het een verhuisbedrijf’? Daarnaast zinspeelt Henk met de gedachte om zijn bedrijf binnen enkele jaren over te dragen aan zijn zoons. Aan Wedentify de taak om duidelijkheid te creëren bij de doelgroep en het bedrijf opnieuw in de markt te positioneren. Zodat het bedrijf in de toekomst soepel overgedragen kan worden.

Aanpak

Identiteit sessies gericht op familie

Om dezelfde problemen bij een toekomstige overdracht te voorkomen. Zijn we opzoek gegaan naar overeenkomsten tussen Henk en zijn zoons. Met behulp van diverse sessies uit ons identiteitstraject hebben we de familie identiteit vastgesteld. Om vervolgens de algemene uitstraling en communicatie onder de loep te nemen en aan te scherpen.

Oplossing

Familie DNA maakt het verschil

Met de hervonden identiteit kwam direct een belangrijk item aanbod: het veranderen van de bedrijfsnaam in Van Moorsel Administratie & Advies. De nieuwe naam schept duidelijkheid, is persoonlijk en past perfect bij de toekomstplannen. Bij een nieuwe bedrijfsnaam hoort natuurlijk ook een nieuw jasje. Daarom ontwikkelde we een compleet nieuwe huisstijl, herschreven we alle teksten en ontwikkelde we een nieuwe website waarop beide doelgroepen direct geholpen worden.

Beleving

Persoonlijk en vertrouwd

De online beleving van Van Moorsel zit hem vooral in het zakelijke. De website voelt en oogd vertrouwd. De meeste klanten vallen ook voor de persoonlijke, warme en toegankelijke kant van het bedrijf. 

Resultaat

Gehele bedrijfsstructuur op orde

Bij Van Moorsel Administratie & Advies ben je verzekerd dat alles goed geregeld is en ontvangt waar je recht op hebt. Ze hebben de gehele bedrijfsstructuur op orde en zijn klaar voor een succesvolle toekomst.

Wil je meer weten over onze aanpak? Of ben je nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen? Geef Thijs een belletje! Hij bespreekt graag de opties met je.

Bel Thijs | +31 (0)85 902 208

Plan een afspraak in

95% van de bedrijven die samen met ons de uitdaging zijn aangegaan zijn zichtbaar gegroeid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen helpen met
Geheel vrijblijvend en kosteloos
Stel ons je vraag via WhatsApp